Fără categorie

RECOMAND EXPERIENTA VIP la CINEMA CITY, anytime, everywhere

Spread the love

Si daca tot vorbim despre experienta de cinema, am o recomadare pentru voi – ALEGETI VIP. Eu am fost la VIP la alta proiectie pentru ca filmul Cei 8 Odiosi inca nu rula la VIP (Proiectiile de presa/bloggeri au loc cu cateva zile inainte de avanpremiera oficiala).

Dar vreau sa va vorbesc despre experienta. In mod normal, un bilet la film 2D costa undeva intre 20 si 30 de lei in functie de cinema, ora, film. Mai dai 20 de lei pe un meniu de floricele si suc, ajung undeva la 40-50 de lei. Ideea e ca la VIP cu putin peste 50 de lei poti sa ai confortul pe care il meriti. In primul rand, sala nu primeste mai mult de  31 de persoane. Mai sunt sali de 30 si 27 de persoane, toate premium. Nu mai te simti aglomerat, agasat de un public mai mult sau mai putin civilizat.

In al doilea rand, scaunele sunt din piele si se regleaza – VIP like a Bo$$ 🙂

Mai mult decat atat – floricele, berea, vinul, nachos plus alte gustari sunt oferite din partea casei. Asa ca, zi tu ce argument sa ai sa NU alegi VIP cand vrei sa vezi un film?

In plus, experienta salilor VIP o poti avea DOAR la Cinema City in AFI Cotroceni, unul dintre cele mai versatile mall-uri din Bucuresti daca ne gandim la caile de acces: tramvai 1,11, 25 daca vii dinspre Berceni, tramvai 8, 35, daca vii dinspre Militari. Trolee, autobuze care te lasa la APACA dinspre Universitate sau dinspre Militari si, sa nu uitam de gurile de metrou de la Politehnica.

Multumesc  RanEvents si Cinema City. pentru oportunitatea de a testa acest serviciu premium

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.