Fără categorie

Retraieste coltul tau de istorie, descopera Micul Paris intr-un palat cu aroma de basm – Palatul Noblesse

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Descopera o abordare proaspata asupra modei si conceptului de shopping in cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows! Intre 17 si 19 noiembrie designul, arta si lifestyle-ul se intalnesc pentru a contura o experienta de shopping aparte in atmosfera unica a Palatului Noblesse.

2

Situat in centrul vechi al Micului Paris de odinioara, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace iti propune o calatorie in timp si spatiu, prin interioarele sale rafinate amenajate in stiluri diferite. In interiorul acestei lumi te asteapta designeri, creatori handmade, artisti si consultanti in frumusete pregatiti sa iti ofere cele mai bune sfaturi. Astfel, de indata ce treci pragul Palatului Noblesse, vei descoperi o experienta de shopping personalizata si inedita intr-o ambianta aparte care iti aminteste de eleganta, stilul si efervescenta shopping-ului parizian.

Pe langa un mix inedit de piese vestimentare, accesorii si produse de beauty, serile din cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows inseamna prezentari de moda in acorduri de vioara by Graziella, imbinate cu sesiuni lejere de networking si un strop de “chic à la française”.

Evadeaza din banal si descopera tendintele actuale si directiile din moda si lifestyle pe parcursul a trei zile de evenimente, intr-o locatie cu atitudine, unde frumosul inspira si prinde noi sensuri, forme si idei.

Exclusive Beauty & Fashion Shows este al treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair si Noble Drinks Fair & Networking Events.

Prin Exclusive Beauty & Fashion Shows ne dorim sa oferim vizitatorilor un concept inedit, prin care shopping-ul se transforma dintr-o activitate impersonala si fugitiva centrata pe rezultat si cantitate, intr-un demers personalizat ce pune accent pe calitate, pe emotii, pe interactiunea reala dintre consumator si brand sau designer-ul produsului, oferind valoare experientei in sine.“ – Loredana Preda, CEO, Noblesse Group International.

➡ Palatul NOBLESSE – Program

Program Exclusive Beauty & Fashion Shows

Joi, 17 noiembrie: 18:00-22:00

Vineri, 18 noiembrie: 18:00-22:00

Sambata, 19 noiembrie: 16:00-22:00

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook Exclusive Beauty & Fashion Shows pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul evenimentului, invitati speciali si concerte live.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, pana la prezentul de astazi 🙂

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *