Actualitate, Economic, Tineri

Prin Destine Holidays am descoperit Mica Elvetie a lui Chef Jakob Hausmann

Spread the love

Se spune că undeva în județul Brașov se ascunde Mica Elveție a României. Fie că vorbim de Satul Peștera, Măgura, Dâmbovicioara sau Ciocanul, aici găsești peisaje care te vor purta cu gânduri la Alpii Bavarezi. Dar dincolo de acest aspect pur subiectiv, undeva în Bran se ascunde Casa Mica Elveție deținută de chef Jakob Hausmann, loc pe care l-am descoperit datorită Destine Holidays. Dar să înceapă povestea…

➡ Din Elveția la Casa Mica Elveție din Bran

Pe Jakob si Crenguta Hausmann îi știu de mulți ani, de când faceam evenimente de Halloween și sculptam dovleci în locația lor din Centrul Vechi. Anii au trecut și recent, prin intermediul KOOPERATIVA 2.0 am aflat de Casa Mica Elveție din Bran și de agenția Destine Holidays.

Am ajuns acolo undeva vineri seara. Aer puternic de munte, ozonificat, bogat în oxigen, aer care te poarta spre culmile din Alpi. Iar comparația nu e întâmplătoare pentru ca chef Jakob Hausmann a copilărit în Elveția și multe dintre ingredientele pe care le folosește în preparatele sale sunt din Elveția.

Diminețile aici le petreci în compania greierilor, fluturilor, privighetorilor iar momentele tale de cafea pot fi oricând tulburate de albine sau alte sunete de păsări. Iar peisajul din jur nu mai are nevoie de niciun filtru.

➡ Un weekend desăvârșit sub semnul suprem al gustului umami

Sâmbătă, după ce am colindat prin zone cu peisaje pitorești a venit momentul regalului festiv sub semnul gustului suprem – Gustul Umami. Și pentru că vorbim de gust, orice cuvinte aș folosi, orice metafore, orice expresii cu sens conotativ sau denotativ n-aș putea suprinde nici măcar 1% din experiența supremă a acelor preparate. În schimb vă las doar o mostră de meniu 🙂

1. Supă cremă de roșii cu smântână bătută și aromată cu busuioc

2. Cușcuș cu salsa de citrice (portocală, lămâi, grepfruit și lime) și somon marinat

3. Mușchi de vită la sous vide cu sos bernez, risotto de hribi și legume poșate

4. Parfe de fructe de pădure cu bezea și sos flambat de căpșuni

 

Dacă îl vreți și voi e suficient să vă adresați la Chef Jakob Hausmann sau să vă alegeți un circuit alături de #DestineHolidays și o să trăiți și voi un curcubeu pe cerul gurii 😀

➡ Despre Destine Holidays

Destine Holidays, parte a Destine Holding SA, anunță intrarea pe un nou segment de piață prin introducerea unui concept inedit pe piața turistică din România, și anume serviciul de broker de vacanțe. Companiile membre Destine Holding au înregistrat o cifră de afaceri de 130 milioane de euro în 2021, deservind un număr de aproximativ 1 milion de clienți.

Din cadrul Grupului Destine Holding mai fac parte Destine Broker de Asigurare Reasigurare, Destine Leasing IFN, Destine Imobiliare și Destine Broker de Asigurare și Reasigurare Republica Moldova. Preluând viziunea Destine Holding SA, Destine Holidays duce mai departe această viziune de afacere cu oameni și pentru oameni ale căror obiective se vor realiza mai bine împreună decât separat.

Începând cu data de 06 mai 2022, Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, în Brașov, aducând astfel conceptul de hypermarket de turism și în acest oraș.

Totodată, Destine Holidays anunță și organizarea unui concurs. Astfel, clienții care vor rezerva un pachet turistic în agenție, în săptămâna premergatoare deschiderii (02.05 – 06.05.2022) vor primi un voucher de reducere în valoare de 50 de euro și se vor înscrie automat în tombola cu premii. De asemenea, în cursa pentru tombolă pot intra și persoanele care vor cumpăra un pachet turistic în agenția din Brasov în perioada 07.05.2022 – 31.05.2022. Norocosul câștigător va beneficia de un sejur de două persoane în Antalya, la un hotel de cinci stele, all inclusive.

Destine Holidays este o agenție de turism înființată în anul 2018, având ca principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întregului mix de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie etc. Destine Holidays pleacă la drum cu un portofoliu potențial ce cuprinde peste 1.000.000 de clienți în România, 13 puncte de lucru proprii, 220 de parteneri și 2.500 de brokeri-colaboratori care promovează pachete turistice.

„Începând cu acest an călătoriile și turismul au revenit pe un trend crescător datorat, în principal, relaxării și chiar eliminării, pe alocuri, a restricțiilor de călătorie. Turiștii au devenit însă din ce în ce mai exigenți atunci când vine vorba să-și achiziționeze vacanța. Pe lângă servicii de calitate, aceștia caută diversitate, siguranță și garanția unei vacanțe perfecte. Acesta este și motivul pentru care, încă de acum 1 an am lansat acest nou serviciu pentru piața din România, pe care noi l-am denumit #BrokerulTăuDeVacanțe. Ne dorim să oferim clienților noștri o varietate de vacanțe din care să poată alege tocmai pentru a se bucura din nou de plăcerea de a călători”, declară Cosmin Cismaș – Business Development Manager.

Destine Holidays devine hypermarketul de vacanțe, locul în care turiștii pot găsi cea mai complexă și mai variată gamă de servicii turistice.

 Brokerul Tău De Vacanțe – toti furnizorii de servicii într-un singur loc!

Hypermarket De Vacanțe – toate serviciile turistice într-un singur loc!

Destine Holidays s-a născut din necesitatea de a veni în întâmpinarea clienților cu un produs nou care să satisfacă nevoia de călătorie a acestora. Prin acest concept, turiștii Destine Holidays pot compara ofertele de călătorie ale celor mai importanți tour-operatori atât din România, cât și din străinătate. Astfel, turiștii își pot alege singuri cu ce tour-operator să călătorească în vacanță, în urma unei consultanțe axate pe nevoile și bugetele acestora.

O altă noutate cu care vine Destine Holidays, este lansarea, pe piața de travel din România, a conceptului Flash Sales. Datorită acestui concept nou pe piața turistică din România, turiștii Destine Holidays vor beneficia periodic de tarife speciale pe anumite destinații promovate de agenție. Flash Sales sunt reduceri sau promoții la pachetele turistice promovate de agenție, pentru o perioadă limitată de timp și număr de locuri. Practic în fiecare săptămână sunt scoase la vânzare anumite pachete turistice, în diferite destinații, pachete care au un tarif special pe toată durata sezonului, dar care sunt cu 20-30% mai mici decât tariful standard.

Pentru a beneficia de aceste tarife, turiștii trebuie doar să urmărească campaniile săptămânale de promovare pe care Destine Holidays le efectuează, atât în agențiile proprii, cât și prin borkerii colaboratori sau pe site-ul www.destine-holidays.ro și să-și rezerve vacanța în săptămâna campaniei de promovare. Astfel vor beneficia de o vacanță la tarife speciale sub tarifele standard ale pieței pentru același produs.

Invităm astfel turiștii brașoveni să descopere cea mai completă și complexă gamă de servicii turistice, de la cei mai importanți furnizori de turism atăt din țară căt și din străinătate, totul într-un singur loc:

DESTINE HOLIDAYS

Strada Camil Petrescu, numarul 3B, zona Promenada Coresi, Brașov,

E-mail: brasov@destine-holidays.ro

Telefon:  0727.390.667; 0790.642.786

www.destine-holidays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *