Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Daca toate drumurile duc la Roma, toate definițiile de gust și rafinament duc la Amavi!

Spread the love

Un spațiu cochet, aflat pe Calea Floreasca nr 60, și-a deschis larg porțile și brațele primitoare pentru toți iubitorii de mâncare rafinată și atmosfera unei oaze de relaxare urbană intr-un ambient primitor si relaxant.

Spațiul aerisit, creat cu atenție la detalii și rafinament, muzica lounge și preparatele internaționale, preponderent din bucătăria italiană și selecția de vinuri foarte variată fac din Restaurantul Amavi, o locație premium ce trebuie vizitată neapărat.

➡ Veni, Vici, AMAVI

Meniul variat și mereu surprinzător a fost conceput de către un chef cu multă imaginație și curaj astfel, fiecare preparat este o declarație de iubire pentru produsele proaspete și calitative, combinate cu multă atenție și pasiune pentru mâncare. Nu poți face o vizită Restaurantului Amavi  fără măcar să guști tartarul de ton, pastele integrale cu sos de rosi, ton in crusta de migdale si deserturile homemade.

Vedeta Restaurantului Amavi, însă, este cu siguranță cuptorul cu vatră creat special pentru a coace cele mai delicioase blaturi subțiri, crocante și aromate pentru pizza napoletană de excepție si gratarul aflat pe una dintre cele doua terase ale locatiei! Ca la mama lor acasă, în frumoasa și însorita Italia.

Și pentru că mâncarea bună face pereche cu vinuri pe măsură, este imposibil ca lista de vinuri să nu fie decât peste așteptări. Cramele românești cu tradiție precum Sarica Niculitel, Purcari, Cramele Recas,Serve, Liliac, Rasova, Negrini, Valahorum. Astfel, vei descoperi o selecție mai mult decât interesantă de vinuri din România si Italia.

Pe lângă mâncarea specială, vinurile de excepție, pizza ca la mama ei acasă și atmosfera relaxantă, Restaurantul Amavi are doua terase primitoare unde in anumite seri poti asculta muzica live.

Dacă timpul nu îți permite o vizită la locație, te poți bucura de experiența preparatelor premium Amavi chiar la tine acasă. Restaurantul Amavi livrează prin Glovo, Tazz si Bolt Food.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *