Fără categorie

Povestea unei pasiuni – KARAOKE si 10.000 de motive sa cred in ea

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Clipul pe care il vedeti,  nu stiu ce emotii va trezeste voua dar pe mine m-a facut sa ma intorc in TIMP. Pentru ca asa cum pentru Provident, dincolo de orice imprumut se ascunde o poveste, pentru mine, dincolo de orice business se ascunde o pasiune.

<alt> karaoke

Si daca tot e momentul sa-mi imaginez lucruri, m-am gandit la pasiunea mea KARAOKE. Am 10.000 de motive sa cred in ea si 10.000 de lei pentru o investitie cu bataie lunga. In primul rand de acesti bani mi-as amenaja un mini studio de inregistrari izolat fonic unde sa pot sa ma antrenez. As lua cursuri de canto de la cei mai in voga profesori, interpreti, compozitori si apoi m-as lansa in muzica. De ce iubesc KARAOKE si cum a inceput totul?

La inceput cantam „intrinsec”, adica in baie. Am fost in corul scolii si mai cantam pe la petreceri cu baietii de cartier piese din repertoriul BUG MAFIA dar n-am tinut niciodata un microfon ca sa cant, poate cand eram mic dar nu se pune.

Am ajuns la Bucuresti dupa ce am terminat facultatea, am stat pe bara doi ani dupa care m-am inscris la master. Mi-am facut blog si primul eveniment ca blogger partener a fost ZBB. Nu mai stiu exact contextul, eu trebuia sa fiu doar MC/PREZENTATOR, dar cineva nu s-a mai prezentat si a ramas o fereastra in program. Si, dintr-una in alta am ajuns sa cant pe scena. Atunci a fost primul moment de karaoke.

➡ 2009 – Gun,s Roses – Knocking on Heavens Door

ZIUA BLOGGERILOR din Bucuresti

N-a fost atat de rau pe cat ma asteptam asa ca, mai tarziu, am prins si mai mult curaj intr-un pub din Regie. Calitatea ambelor filmari este destul de slaba dar nici vocea mea nu era voce ci mai curand un guitat 🙂

➡ 2009 – Michael Jackson – Smooth Criminal – Pub Regie

Au trecut trei ani si deja timbrul meu vocal incepea sa prinda contur. Atunci am avut curajul sa cant in fata cunoscutilor chiar la nunta surioarei mele.

➡ 2012 – CARGO – Daca ploaia s-ar opri

Nunta surioarei mele Alexandra Maria

Pentru ca am primit un feedback bun, aceeasi piesa am cantat-o si la Cupa Bloggerilor la karaoke loc unde am luat locul III.

➡ 2012 – CARGO – Daca ploaia s-ar opri 

LOCUL III Cupa Bloggerilor la Karaoke

Deja puteam sa spun ca am un palmares asa ca momentele de karaoke au inceput sa vina din ce in ce mai des si daca la inceput de abia cantam o piesa pe seara am ajuns sa cant intr-o seara doua sau chiar 3-4 piese.

➡ 2012 – R.E.M  – Loosing my religion – zona Herastrau

➡ 2012 Metallica – Nothing else matter – zona Herastrau

In prezent pot spune ca sunt veteran, am mai multe locuri din Bucuresti pe care le frecventez prin rotatie cel putin o data pe luna pentru karaoke, deja am mai multi DJ cu care ma inteleg la catarama si sper sa continui si in viitor cu aceasta pasiune.

➡ 2015 – Metallica Nothing else matter – Centrul Vechi

Ultimele clipuri sunt upload direct din facebook. Cam asa arata in cuvinte si filmari pasiunea mea.

➡ 2016 – BON JOVI – It is my life – Regie

➡ 2016 – BON JOVI – Bed of Roses – Centrul Vechi

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *