Fără categorie

PICK N Dazzle – Mos Niculae, Craciunul si ziua mea intr-o singura clipa, intr-o singura cutie

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

15326195_10209749624630327_6348275125480374470_o

Anul acesta, Mos Niculae l-a sunat pe Mos Craciun si impreuna cu o prezenta imuabila numita KARMA s-au dus pe site-ul pickNdazzle si de acolo au ales 🙂

Asa arata cutia magica de sarbatori desfacuta. Stii ca poti sa ai si tu una? Hai sa-ti spun cum sa faci asta pana vine Mos Craciun pe rit nou sau rit vechi!

15289105_10209750000279718_6901254792498717217_o

15326231_1376037595772240_5984094080511102218_o

Pick N Dazzle – Atunci cand vrei sa surprinzi de sarbatori

Pick N Dazzle, o companie digitală de beauty ce oferă servicii personalizate pentru persoanele care vor sa surprinda de sarbatori sau cu ocazia unor evenimente speciale.

Ideea din spatele business-ului este foarte simplă – Pick N Dazzle alege produse pentru clienţii săi pe baza preferințelor acestora şi ai algoritmilor companiei.

Pornind de la această idee originală, Pick N Dazzle a construit un sistem de recomandări bazat pe un motor de căutare brevetat. Sistemul furnizează produse de beauty alese individual pentru clienţii săi astfel încât aceştia nu-şi vor irosi timpul pentru căutarea şi testarea produselor cosmetice.

Motorul de big data al Pick N Dazzle colectează la un loc preferințele şi feedbackul a mii de clienţi. Această tehnologie web foloseşte o combinaţie de date detaliate furnizate de clienți, informaţii specifice despre brand și produse, cunoştinţe despre piaţa de beauty şi păreri ale unor stilişti personali. Deşi, la prima vedere, clientul poate vizualiza şi completa un Profil de Beauty simplu şi rapid, în spatele scenei există o filozofie întreagă şi algoritmi complecşi care lucrează pentru a crea un profil unic pentru fiecare client, și prevede ceea ce aceştia şi-ar dori să cumpere.

Pentru luna decembrie, Pick N Dazzle lansează o ediţie-limitată a cutiilor sale care se bucură de un real succes în rândul clienţilor: Pick N Dazzle Christmas Box. Aceasta are misiunea de a reprezenta cadoul potrivit pentru persoanele dragi şi include produse de calitate de la branduri renumite, pe care Pick N Dazzle le oferă clienţilor din România în condiţii foarte favorabile – să le încerce, să le îndrăgească şi să le folosească în funcţie de dorinţele şi nevoile lor.

Cutiile Christmas pot fi cadoul perfect, cu un ambalaj luxos care să impresioneze, şi includ branduri şi produse noi, putând fi oferite atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Ediţia limitată pentru Crăciun acoperă toate categoriile de produse şi orice buget, cu preţuri de la 49 de lei, inclusiv transport gratuit prin curier. În plus, Pick N Dazzle oferă în fiecare Christmas Box şi un set de 10 eşantioane pentru îngrijirea pielii.

De asemenea, Pick N Dazzle oferă şi posibilitatea cumpărării unui Gift Card, în valoare de 99 de lei, pe care îl poţi face cadou cuiva drag pentru achiziţionarea unui Christmas Box. Cutiile pentru Crăciun sunt disponibile o perioadă limitată şi în cantităţi limitate. 

Compania olandeză este renumită pentru produsele de toaletă, îngrijirea părului şi a pielii, care sunt caracterizate de tehnologia inovatoare de producţie şi ambalare, designul şi performanţele excepţionale.

Prin intermediul gamei Mades Cosmetics, Pick N Dazzle poate oferi o gamă completă pentru îngrijirea părului în toate segmentele de preţ, dar şi cea mai avansată gamă de îngrijire a pielii din actualul portofoliu. 

De acum, cutiile Pick N Dazzle pot fi comandate şi de către bărbaţi. Parfumuri, produse de îngrijire corporală sau a părului îi aşteaptă pe domni, cu branduri precum Promenade a Versailles sau MDS, pentru a se alătura celor peste 25.000 de utilizatori actuali ai cutiilor Pick N Dazzle.

➡ CUM FUNCŢIONEAZĂ

În fiecare lună, într-un mod uşor şi convenabil, primeşti o selecţie de produse care corespunde în totalitate stilului tău şi nevoilor tale. Nu trebuie decât să-ţi completezi profilul de frumuseţe şi să selectezi pachetul dorit – cumperi uşor cu tehnologia noastră Recommendation.

  • Premium Picks – 239 lei/lună pentru o valoare a produselor de 400 lei
  • Dazzling Picks – 159 lei/lună pentru o valoare a produselor de 260 lei
  • Sleek Picks – 79 lei/lună pentru o valoare a produselor de 130 lei

➡ AVANTAJE CU PICK N DAZZLE

Când selectăm, filtrăm şi oferim sfaturi, ţinem cont în primul rând de nevoile tale, de ceea ce te interesează şi de rutina ta de frumuseţe. Astfel, poţi cumpăra uşor şi convenabil, cu un preţ lunar fix şi cu transport gratuit, branduri noi şi produse de înaltă calitate din Europa, testate şi selectate de noi. 

➡ Cum incepe magia

Prin crearea unui cont pe www.pickndazzle.com, se construieşte un profil unic pentru fiecare client, bazat pe un model detaliat al preferinţelor acestora, pe trăsăturile şi caracteristicile personale (precum tipul de piele, păr, preferinţe de machiaj, anumite branduri preferate etc.).

Aceste informaţii sunt apoi utilizate de motorul brevetat pentru a crea colecţii de beauty alese individual, ce conţin produse în mărime naturală şi mostre gratuite selectate din produsele de pe lista extinsă de parteneri ai Pick N Dazzle.

Pavlina Marinova deţine un EMBA (Executive Master of Business Administration) de la TRIUM , o specializare multiplă de la NYU Sterns, LSE şi HEC şi a studiat la New York, Londra, Paris, Shanghai şi New Delhi despre industriile şi trendurile globale, inovaţii şi orientări pentru consumatorii viitorului.

➡ Cum am fost surprins

Promenade A Versailles Pour Lui Cologne

Promenade a Versailles pour Lui este un parfum infuzat cu spiritul cochet, stilul opulent si setea de aventura a lui Ludovic al XIV-lea.

Inima acestui parfum combina in mod complex fortele fundamentale ale naturii – pamant si apa: note picante de nucsoara si apa oceanica se combina cu dulceata delicata si florala a verii pentru a crea note ametitoare de mijloc care au ca baza arome de lemn si mosc.

Stilul francez dicteaza moda si inca este una din cele mai de elita surse de inspiratie din industrie, iar formula parfumului Promenade a Versailles pour Lui vine direct din locul de origine – Château de Versailles! Parfumul trezeste spiritul virulentei si mandriei si recreaza pasiunea pentru viata si grandoare!

Promenade a Versailles Pour Lui de la Parfums du Château de Versailles este un parfum Lemnos Aromatic. Notele de top sunt portocala, lime, mandarina si iasomie; notele de mijloc sunt ciclama, nucsoara, coriandru, violeta, note oceanica si hyacinth; notele de baza sunt ambra, patchouli, licheni, cedru si mosc.

„Promenada la Versailles” – este mai mult decat un parfum. Numele nu e ales intamplator pentru ca povestea retetei se pierde in istoria Frantei, in timpurile regelui Ludovic al XIV-lea. Practic, creatorul de astazi, in parteneriat cu PickNDazzle a refacut retete vechi de parfumuri vechi de sute de ani pastrand aceeasi tehnologie – enfleurage

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *