Fără categorie

De Craciun poti visa cu ochii deschisi pentru ca TATI e alaturi de tine si de dorintele tale

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

14670902_706716656159244_8423897003469444130_n

În luna decembrie, mai mult ca în oricare lună a anului, toate drumurile duc spre „acasă”. Iar pentru a transforma casa în cel mai primitor şi mai călduros cămin, în care să te bucuri de sărbători împreună cu prietenii și familia, este de ajuns să adaugi mici accente și să apelezi la trucuri simple din desingul interior.

TATI îţi este cel mai bun prieten atunci când vine vorba despre decoraţiuni la preţuri accesibile, cu numeroase produse pentru toate stilurile. Iată câteva sfaturi prin care poţi schimba întreaga atmosferă din casă, fără modificări semnificative SAU costisitoare.

➡ Accente „shabby-chic”

Stilul shabby-chic este romantic, feminin şi cald, perfect pentru zilele geroase de iarnă. Pentru a aduce influențe din acest stil la tine acasă, combină elemente decorative în culori pastelate şi luminoase care să te ducă cu gândul la farmecul și eleganța vintage. În magazinul TATI găsești diverse produse folosite în decorarea interioarelor shabby chic (lămpi, cutii decorative, ceasuri de perete, perne pufoase și colorate, lenjerii de pat).

➡ Amintiri de pus în ramă

Cele mai plăcute amintiri se păstrează în suflet, dar te poţi bucura şi mai mult de ele atunci când le împărtăşeşti cu cei dragi. Fă o selecţie cu cele mai frumoase fotografii, așază-le în ramele chic de la TATI şi te vei surprinde zâmbind de fiecare dată când treci pe lângă ele.

➡ Obiecte de decor

Orice spațiu poate fi transformat într-o încăpere călduroasă dacă îți pui creativitatea la lucru. Îndrăznește, inovează, nu îți fie teamă să combini obiecte diferite! Cutiile colorate pot fi foarte utile şi pentru depozitare, nu doar pentru decor, iar coşuleţele cu flori adaugă un plus de culoare unei încăperi. Învăluie-ți locuința în căldură cu ajutorul micilor decorațiuni precum: perne, pături de canapea, vaze, suport de bijuterii, lumânări.

Toate aceste și multe altele te așteaptă să le alegi și să le dai viață de pe rafturile de home & deco ale magazinului TATI, din Veranda Mall. Inspirația vine căutând!

➡ Despre TATI

Încă de la înfiinţarea sa în 1948, legendarul retailer francez TATI a acordat mereu prioritate unei strategii de accesibilitate la cele mai mici preţuri pentru produsele de bază dedicate casei şi familiei. Cunoscut pentru diversitatea ofertei sale, TATI a continuat să revoluţioneze, oferind produs de calitate la preţuri accesibile pe Tati.fr, începând cu anul 2010.

Din 2004, TATI este parte a Grupului Eram. Brandul s-a aflat iniţial în centrele oraşelor, iar acum este prezent atât în centru, dar și în suburbiile oraşelor medii şi mari, cu peste 150 de magazine şi mai mult de 2.000 de angajaţi.

BRAND powered by RanEvents Comm

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.