Fără categorie

Pentru calatorii cu masina fara emotii atunci cand pleci in vacanta si cu copiii

Spread the love

Simt briza mării. Ceva e ciudat. Visez!? Atat de obosit sunt incat visez!? Aud cum apa se loveste de… Ce caut aici!? Cum am ajuns aici!?! CUM!?Trebuie sa scap de aici. Simt cum inima, tremur tot, am pielea de gaina.

Cum am ajuns aicam-s157-537ci!? Acum 3 secunde eram inconjurat de pereti albi, in fata aveam un ecran de laptop si butonam o tastatura wireless primita cadou dupa concursul de karaoke Blog and Roll de acum ceva timp.

De fapt NU. Nu e asa. Eram cu nepotelul in masina cumnatului meu, nepotelul meu statea pe bancheta din spate intr-un scaun auto copii de culoarea cicoarei si… Am amnezie? Ce e cu mine?

Acum sunt langa un catarg lovit de furtuna si cutremur, pe o podea de lemn de stejar udata de ploi si chinuita de vant si… Dar il vad, e acolo, langa cârmă!

Inca sunt aproape de tarmul Italiei. Sunt inconjurat de jucarii, caiete, creioane colorate cumparate de la magazinul de jucarii Noriel. Imi aduc aminte de avantajele de a fi client Noriel. Voucher garantat de 20 de lei la cumparaturi de minim 150 de lei.

Dar acum, ce fac acum? De abia am terminat de reparat cala si de refacut copastia goeletei. Ma pregatesc sa plec dar odata cu cutremurul si cu tot ce a urmat dupa, in special reparatiile si curatenia, au urmat si COSMARURILE. Dupa lovitura de la cap, cred ca izbitura mi-a provocat o contuzie la nivel cerebral pentru ca lesin des si am cosmaruri. AUD VOCI in mintea mea!? Aud PASI!?

-Suntem obositi amandoi. Nu stiu cum am ajuns aici. Eu trebuie sa ajung inapoi in biroul meu unde trebuie sa scriu…

-Cine esti TU si cum de semeni cu MINE!?

-Pentru ca EU te-am creat. Esti personajul creat de MINE. Lasa-ma sa ma concentrez sa vad cum am ajuns aici. Probabil visez ca alta explicatie nu am. Stiu ca cele mai bune idei iti vin in vis asa ca vreau sa profit de perioada asta. Trebuie sa reusesc sa transmit empatie si simpatie prin randurile mele, trebuie sa…Lasa-ma sa ma privesc in oglinda ?

-Nu stiu despre ce vorbesti. Stiu ca ieri ti-am trimis printr-un porumbel calator un bilet dar n-ai apucat sa-l citesti pentru ca a fost cutremur si ai ratacit biletul.

-Hai sa-l cautam impreuna, presimt ca acolo se afla raspunsul pe care-l caut…

– Hai mai bine sa-ti explic. Te-ai concentrat atat de puternic incat gandurile tale te-au teleportat pe mare. Si pentru ca citeai despre mijloace de transport auxiliare pentru copii ai devenit si tu copil ca sa te integrezi cu povestea lor.

-Stii ce zic eu, ca tot imi povestesti aici lucruri tehnice, si daca eu care am trecut prin scoala nu prea le inteleg, ce sa mai zic de cititorii mei cand voi veni la ei cu astfel de idei, cum vor simti, cum vor empatiza cu randurile mele daca nici eu nu inteleg nimic din ele? Eu zic sa te apuci sa modifici sistemul de propulsie al goeletei, adica sa-i lasi panzele, dar sa o echipam cu un sistem rational de portare si lasa teleportarea deoparte.

Suntem intr-o realitate blogosferica asa ca nu va dura mult sa iti procuri clienti, unici, like-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *