Fără categorie

PIXELS – Pentru nostalgici, pentru fani si…UN CONCURS cu 6 premii frumoase!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

UPDATE CASTIGATORI PREMII PIXELATE

2 perechi ochelari de soare pixelati!

Maria Toma – ochelari pixelati

Venera Padureanu – ochelari pixelati

2 Coolere portabile

Robert Lupu – cooler portabil

Ariadna Dragolici- Cooler portabil

2 pachete carti de joc

Nicoleta Vlad – pachet de carti

Bogdan Bebereche – pachet de carti

Felicitari! Castigatorii sa trimita numarul de telefon pentru a fi contactati la adresa bogdan.daradan@yahoo.com si a intra in posesia premiilor!

pixels_afisAm vazut filmul PIXELS in format 3D in sala ULTRA Atmos din Baneasa. Nu stiu altii cum sunt, dar eu am fost gamer, si nu gamer-ul de azi cu Heroes, Starcraft si alte jocuri de strategie ci gamer-ul de jocuri Arcade. La inceputul anilor 90 aveam 9 ani si imi aduc aminte cum plecam spre scoala mai devreme cu 30 de minute, ca sa ma opresc in drum la o remorca in genul celor de circ unde erau 4 tonomate de jocuri arcade de o parte si de a alta in interiorul ei. Acolo bagai monezi de 50 de bani in aparate, in contextul in care cu 2000 de bani cumparai un pachet de gume de mestecat.

Si jucam Pac-Man si Space Invaders. Mai tarziu, cand am implinit 14 ani am primit cadou prima consola de televizor. Asa cum spune si personajul lui Adam Sandler, pe atunci jocurile aveau o logica, te provocau sa gandesti, sa cauti pattern-uri, sa cauti modele de miscare a pixelilor de pe ecran. Imi aduc aminte ca mi-au trebuit saptamani pana am terminat Mario fara cheat-uri. Pana am gasit drumul prin labirint ca sa salvez printesa.

Ce vremuri, ce amintiri!

pixels_foto2Practic filmul PIXELS e o amalgam SF, o combinatie intre proiectie si animatie unde totul devine pixelat, unde personajele din consolele de acum 20-30 de ani capata forma si contur pe ecran, de parca tot filmul e un gigant MineCraft.

La cârma filmului Pixels a fost invitat Chris Columbus, care, desi a recunoscut ca nu era un gamer inrait, acesta a inteles pasiunea celor care vorbeau de Galaga ca de o lume reala si a stiut sa exploateze la maxim.

Pixels aduce pe marile ecrane personaje îndrăgite ale jocurilor ce au făcut istorie în anii ‘80: PAC-MAN™, Donkey Kong™, Centipede®, Galaga™, Frogger, Q*bert™, sau Space Invaders™.

Acest film n-ar fi posibil fără eroii legendari ai anilor ‘80 – ei sunt la fel de importanţi pentru film ca şi rolurile pe care le interpretează actorii. A fost extrem de impresionant să vedem că totul se potriveşte exact aşa cum am plănuit. În Pixels, noi am vrut să facem ceva ce nu s-a mai văzut până acum. Când aceste personaje din jocurile video prind viaţă, ele sunt reprezentate în aşa fel încât li se văd pixelii şi au o aură luminoasă din interior, care se mişcă încontinuu. Este de fapt o versiune tri-dimensională a jocurilor de 8-biţi pe care le puteai vedea afişate pe ecranul calculatorului, în sălile de jocuri”, spune Chris Columbus, regizorul filmului.

Cum incepe povestea?

Violet Van Patten (Michelle Monaghan), Sam Brenner (Adam Sandler), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) and Eddie Plant (Peter Dinklage) in Columbia Pictures' PIXELS.
Violet Van Patten (Michelle Monaghan), Sam Brenner (Adam Sandler), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) and Eddie Plant (Peter Dinklage) in Columbia Pictures’ PIXELS.

Cunoastem niste copii si modul in care acestia se distrau in anii 80. Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff şi Eddie “The Fire Blaster”. Totul e redat nostalgic, iar tonomatele folosite in filmari sunt aceleasi pe care le foloseau unii dintre noi in urma cu 20-30 de ani. Totul se schimba in momentul in care inregistrarea unui campionat de jocuri de tipuri Arcade ajunge in spatiu.

Subiectul filmului e facil, usor pueril si prostesc, dar nu logica e punctul forte al acestei proiectii ci EFECTELE vizuale si sonore. Modul in care Taj Mahal se transforma intr-o gramada de pixeli de 8 biti e fascinant. Practic te trimite intr-o zona vizuala nemaintalnita pentru ca e mult mai complicat in secolul XXI sa redai imagini pixelate ca acum 30 de ani.

Provocarea a fost imensa dar rezultatul e coplesitor.

Din 24 iulie filmul ajunge in CINEMA. Proiectie distribuita de catre InterCom Film. Si nu uitati, AZI e ultima zi in care mai puteti castiga una dintre cele trei invitatii DUBLE la film.

SI…CONCURS!

Pentru ca stiu ca va plac concursurile, InterCom Film va invita la o provocare pixelata. Ofer 2 perechi de ochelari de soare pixelati, 2 seturi de carti de joc pixelate si 2 coolere portabile pentru cana ta de bere. Concursul este valabil de astazi pana pe 2 august ora 23:59 iar castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 3 august 23:59 cu random.org. Vor fi trei extrageri pentru fiecare categorie de cadou.

Cum puteti participa?

Dati like paginii de facebook InterCom Film.

comenteaza aici ce premiu iti doresti :). Succes!

Sa va arat premiile!

0 gânduri despre „PIXELS – Pentru nostalgici, pentru fani si…UN CONCURS cu 6 premii frumoase!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *