Fără categorie

Pentru ca EA stie…

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

23 DECEMBRIE 2015. Sunt la aeroport. Ma simt mai emotionat ca niciodata. Nici nu-mi vine sa cred ca astazi fac 32 de ani. Nici nu-mi vine sa cred ca de ziua mea sunt la aeroport pe Otopeni. Dar nimic nu conteaza. Astazi nu-mi simt varsta. Astazi nu simt nimic din ce m-ar putea face mai rau, mai dur, mai imperfect, mai impulsiv, mai gresit. Caci sunt OM si gresesc.

Quote-Tracee-Ellis-Ross

Intotdeauna am trait cu senzatia ca TIMPUL n-are rabdare cu mine si atunci nici eu n-am avut rabdare cu el. De multe ori am gresit atunci cand am ignorat timpul. De multe ori m-am simtit ca in piesa Avicii cand doream sa ma trezesc mai intelept si mai bun pur si simplu.. Dar TIMPUL a avut mereu rabdare cu mine chiar si atunci cand eu nu intelegeam nimic…

De la stari sporadice la sentimente vulcanice, de la chemari intempestive pana la iluzia unei linisti, unei relaxari, am avut parte chiar de un moment cheie in viata mea cand am crezut ca daca fac lucrurile ca la carte, sentimentele si trairile vor veni de la sine. Dar n-a fost asa…Cand construiesti ceva doar de dragul de a construi, nu are cum sa reziste. E precum un castel din carti de joc a carui structura perfecta este depasita tocmai de imperfectiunea materialului si de fragilitatea echilibrului in care el exista.

Si pentru ca am vrut sa arat perfect pentru acest moment, am decis in urma cu o luna  sa spun NU la expresia „hair loss„. Da, recunosc, am inceput sa chelesc, nu stiu de ce, dar poate din cauza stresului, habar n-am, dar pentru ca sunt atent la detalii am zis ca e timpul sa iau masuri si am luat.

Un  prieten mi-a recomandat o reteta naturista si am intrat si am comandat chiar de aici. De ce mi se potriveste aceasta GAMA? Pentru ca elementul principal al acestor ingrediente magice este SUFLETUL din plante, culori si nuante care iti vor aminti cu siguranta de pajistile pline de flori, de iarba de camp si de dealurile din zona natala.

Poti sa ma crezi, e exact ce ai nevoie daca ai probleme cu caderea parului, indiferent ca esti barbat sau femeie. Cu o singura mostra ai suficient material pentru un tratament de cateva luni.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *