Fără categorie

IOANA BIBITA, Miss Mass Media STAR, in dialog cu VOI!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Pe Ioana am cunoscut-o anul trecut la Balul FJSC 2014. Si pentru ca anul acesta pe 15 decembrie se pregateste de un show – MEDIA EMPIRE, noul concept pentru viitoarele baluri FJSC, m-am gandit sa o surprind cu un interviu. Sa vedem ce am aflat

Hei! Numele meu este Ioana Bibiță si am 20 ani. Sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Publicitate.

Sunt din Giurgiu, un oraș mic de lângă Dunăre. Sunt genul de persoană activă, căreia nu-i place să stea degeaba. Îmi place să mă implic în tot felul de activități, care să-mi țină mintea ocupată. De când eram mică am început să fac mult sport. Înot, atletism, dans și karate kyokushin. La karate am obținut cel mai important titlu pentru mine, cel de Campioană Națională.

Printre hobbyuri se numără fotografia și chitara clasică. De câțiva ani, am început să și scriu. Proză. Sper ca într-o zi să-mi public cartea.

În viitor aș vrea să organizez evenimente. Îmi place să văd oameni frumoși distrându-se. Dar mai multe aflati despre mine din urmatorul interviu…

BOGDAN: În primul rând, felicitări pentru titlu de Miss MassMedia Star 2014. Care crezi că a fost atu-ul care te-a ajutat să câștigi?

IOANA: Mulțumesc frumos! 😀 Cred că cel mai bine m-am descurcat la proba de aptitudini. Am dansat. În momentul în care am intrat pe scenă și am văzut atâția oameni care aplaudă, eu m-am simțit în elementul meu. Am făcut și câteva prize faine, care cred că au avut prindere la public 🙂

BOGDAN: Care crezi că sunt cele trei cuvinte care definesc conceptul de femeie, în viziunea ta?

IOANA: Eleganță, naturalețe, curaj. Si asta nu e tot. O femeie trebuie sa fie atenta la detalii, cele mai mici detalii intotdeauna fac diferenta. Eu, spre exemplu, cand vine vorba de ingrjirea danturii folosesc DOAR produsele PHILIPS, mai exact periutele electricte PHILIPS din gama SoniCare. Doar asa reusesc sa-mi pastrez cel mai curat zambet.

In plus, in prezent au cel mai complex pachet de servicii si echipamente moderne pentru ingrjire orala. De cand le folosesc pot sa spun ca am ajuns sa ajung la dentist doar asa ca si vizita de rutina pentru ca alte nevoie nu mai am :).

BOGDAN: Legat de bal, care a fost cea mai mare provocare pentru tine?

IOANA: Cea mai mare provocare a constituit-o proba de aptitudini. Cum am spus și mai sus, am avut câteva prize destul de grele și relativ puțin timp să ne pregătim. Coregrafia am facut-o în 2-3 zile. După prima zi, am făcut întindere de tendon. Dar n-a contat, când am ajuns pe scenă am uitat de tot.

BOGDAN: Povestește ceva amuzant din perioada repetițiilor.

IOANA: Atât preselecțiile, cât și repetițiile au fost foarte faine. Nu-mi vine în minte niciun lucru aparte, noi ne amuzam la toate repetițiile, pe cele mai mici chestii.

BOGDAN: Pentru că ești studentă la Publicitate, spune care e reclama ta preferată? De ce?

IOANA: Nu pot spune că am o reclamă preferată. Sunt multe demne de aprecieri. Însă, cred ca asta e printre cele mai impecabile E subtilă și subliniază ce trebuie.

BOGDAN: Sa plusam putin si sa ne imaginam ca ai fi primar la tine in oras. Care ar fi top 5 prioritati pentru tine, legat de mandat?

IOANA: Repararea șoselelor.
Amplasarea unui număr mai mare de bănci în parcuri.
Reconstruirea podului dintre Giurgiu și Ruse.
Renovarea portului.
Inaugurarea unui adăpost pentru animalele străzii.

BOGDAN: Mesaj pentru cititorii Presa in Blugi

IOANA: Rămâneți frumoși și eleganți, și nu uitați să citiți ”Presa în Blugi”.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *