Actualitate, Economic, Tineri

Parfumul Miraj revine pe piața din România după mai bine de jumătate de secol. Care e aroma ta?

Spread the love

După mai bine de 50 de ani de la lansare, parfumul Miraj revine pe piața din România, cu un concept nou, ce va fi disponibil inițial într-o colecție restrânsă. Miraj este un simbol pentru încrederea în sine, curajul și asumarea de a fi unic, cu tot ce implică acest lucru. Este mesajul unui produs reinventat ce definește frumusețea prin acceptarea propriilor imperfecțiuni și se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților.

➡ O colecție restrânsă de arome absolute

➡ Arome boeme si parfum eclectic in cadrul evenimentului- Lasa Mirajul sa faca parte din farmecul tau

Laboratoarele de Parfum Miraj București lansează în această primăvară o nouă colecție de parfumuri în cadrul unui eveniment special organizat în București. Evenimentul de lansare a avut loc luni, 8 mai, cu sprijinul partenerilor Bottega, Luxury Magazine partener media și Cannoleria Official. Alături de fondatorul brand boutique-ului Miraj, Florin Găină, s-a aflat parfumierul Stéphanie Bakouche care semnează creația noilor compoziții Miraj Riviera și Miraj Fujer.

Folosind ingrediente pure excepționale precum iris nobil, absolut de trandafir, vetiver, și note emblematice din parfumeria de lux, Bakouche (parfumier premiat și membru activ al Conservatorului Internațional de Parfumuri L’Osmothèque Versailles) construiește de această dată o aventură olfactivă care transportă simțurile în lumea fermecătoare a florilor și a citricelor scăldate de soarele italian. Invitații au putut descoperi în premieră experiența olfactivă Miraj Riviera și Miraj Fujer.

Miraj Riviera este un parfum feminin din familia floral-ambrat-proaspăt. Notele de vârf de tangerină și bergamotă din Italia se îmbină cu notele proaspete de frunze de tangerin, energizând simțurile. La mijloc, maiestuosul absolut de trandafir bulgăresc alături de coacăze negre și petale catifelate de violete provoacă o plăcere reconfortantă. Notele de bază de ambră lemnoasă, ambroxan și mosc conferă parfumului intensitate și persistență.

Miraj Fujer este o esență verde, răcoroasă și ușor florală care aduce o interpretare contemporană clasicului acord franțuzesc „fougère”. Notele de lămâie și grapefruit din Italia se combină cu lavanda, piperul negru și cardamomul într-un acord revigorant și plin de energie. La mijloc, un buchet de iris nobil și mușcată egipteană se lasă mângâiat de notele proaspete și ușor citrice de vetiver. Compoziția este completată de note rafinate de mosc, ambră albă și lemn de cedru. Noul duo de parfumuri Miraj Riviera și Miraj Fujer este disponibil online pe www.miraj.ro și în magazinele partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *