Actualitate, Economic, Tineri

Pensiunea Veseud11: Locul unde te simti acasa, departe de casa!

Spread the love

Veseud, acest loc este minunat pentru toti cei care vor sa isi petreaca o vacanta de vis si plina de relaxare. Acest lucru se datoreaza ambiantei pe care o regasiti in stil traditional, rustic dar in acelasi timp si elegant. Toate aceste minunatii au fost renovate  pentru a  oferi o sedere minunata si pastreaza originea, traditia locului. Casa este amplasata vis-a-vis de Biserica Evanghelica si de parcul din localitate.

De cum popositi aici sunteti cuprinsi de o liniste interioara, care va face sa uitati de toate grijile pe care le aveti. Peisajul minunat care inconjoara satul este de nedescris, iar casele sasesti renovate la ora actuala de sasii care s-au reintors aici, au facut ca acest loc sa semene ca odinioara.  De asemenea, curtea spatioasa, plina de verdeata si multe flori care ofera o priveliste minunata va asteapta sa va petreceti zile perfecte la umbra vitei-de-vie si a pomilor fructiferi si seri de neuitat in jurul unui foc de tabara sau pe terasa la lumina lumanarilor.

Veseud11  pune  la dispozitie 16 camere asemenea un loc perfect pentru relaxare si servirea mesei in sura renovata in stil traditional, care ofera un aer retro  si acea senzatie placuta care va aduce aminte de casele bunicilor de la tara.

Construita in anul 1883, isi pastreaza aspectul si acum, iar la constructia ei s-au folosit materiale din vechea casa aflata tot in acest loc din anul 1799, acest aspect se regaseste pe o grinda aflata intr-una din camere, si renovata in anul 2014, respectiv 2015, transformata in casa de oaspeti, ofera odihna, recreere si o admosfera inedita. Renovata in stil traditional si pastrand aspectul vechi, va asteapta pe toti cei care doriti sa va aduceti aminte de timpurile de odinioara.

Din vechea sura aflata in curte, in care se afla an de an fanul proaspat cosit adunat pentru hranirea animalelor, s-a modificat  intr-o sala de mese unde cu siguranta va veti simti minunat toti cei care ve-ti  trece pragul. Aici la caldura oferita de semineul cu lemne va astepta cu mare drag sa va petreceti seri minunate alaturi de cei dragi.

La iesirea din sura exista o terasa de unde puteti vedea o priveliste minunata si incantatoare ochilor dumneavoastra pe tot parcursul zilei, dar mai ales dimineata cand aerul proaspat va asteapta pentru a va savura cafeluta alaturi de cei dragi.

A fost renovata in stil traditional dar totodata imbinat cu rustic si elegant care ne da senzatia ca traim intr-o perioada de epoca si cu siguranta multi dintre noi ne dorim acest lucru, sa ne mai aducem aminte de trecut. Aici a fost pastrat si lemnul care a dat aceasta oportunitate de a se apropia cat mai bine de tot ceea ce poate fi mai rustic si traditional.

De cum pasesti in aceasta curte te simti degajat, plin de viata, si liber pentru a depana amintiri. Verdeata si florile de aici iti ofera o senzatie de libertate si in acelasi timp de liniste interioara, de aici plecati incarcati de energie pozitiva.

Veseud11 va astepta la umbra vitei-de-vie, inconjurata de flori multicolore si de gardul pastrat din timpuri stravechi. Sub umbra ciresului se gaseste fantana cu apa proaspata si rece care va potoleste setea, in vremurile calduroase de vara. Pe partea stanga a curtii este amplasata casa si in continuare apartamentele, inegalabila sura si terasa de unde puteti admira peisajul minunat pe care il ofera natura.

Contact:

@veseud11

www.veseud11.ro

Sat Veseud nr. 11 Comuna Chirpar, Sibiu Romania

Tel. 0733970626 – Grenner Lucretia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *