Fără categorie

O poveste cu talc despre animale si cum sa le transporti in siguranta

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

O bicicleta albastra. Cauciucuri de MTB. Full suspension. O bicicleta pregatita de aventuri. Bogdan si o pereche de blugi, logic, adidasi, o jacheta reflectorizanta si multa energie. Se uita la bicicleta, se uita la orizont si vede Padurea Dudu, o padure interesanta de la distanta. Incepe sa pedaleze.

 transport-caini-masina

Sunt liber, sunt liber si ma arunc spre tine! Ce melodie superba. Asa se traduce tangential refrenul. Ma uit in stanga mea si vad copaci, in dreapta mea am case. Dar vad ca se misca ceva, vad miscare in padure.  (Incep sa se auda voci de caini) Trebuie sa pedalez mai repede. Iata Ii vad cum vin. Parca sunt trei care vin din spate. Mai vad in fata altii. Incearca sa ma flancheze. Daca stiam lasam jacheta acasa. Dar trebuie. Trebuie sa lupt. Schimb vitezele. Ma pun pe roti. Sa vad ce stie jucaria asta.

Si pedaleaza, pedaleaza, zeci de caini ies in haite din padure, dar el pedaleaza. E lac de sudoare, transpirat. Cred ca are peste 40 km/h. Tine coarnele cu tensiune de parca ar vrea sa si le tatueze in carne. Oglinda din stanga a cazut demult. Picioarele i se misca frenetic. Ochii devin oftalmici. Pupilele se dilata, irisul isi schimba culoarea, forma, densitatea. Obrajii sunt rosii spre vineti de efort.Apa curge siroaie. Dar glasurile cainilor il urmaresc, parca rup din el la nivel cerebral.Le simte duhoarea. Mai are putin si padurea se termina. Coteste la dreapta.

A SCAPAT. Doar ca acum urmeaza testul de societate. E rupt, e frant, e o ora la care poate sa bage bicicleta la metrou, dar chiar poate s-o bage. Vrea sa iasa asa in societate. Mai are in spate, in rucsac, un tricou de schimb dar nu se astepta ca va depune atata efort. 

O sala de fitness. E ora 22:00.Se citeste pe ceasul montat deasupra usii. Nimeni nu mai e in sala. Aparate de forta, biciclete, echipamente, greutati. Doi barbati stau de vorba. Obosit, extenuat, cu parul ud, de abia a iesit de la dus. Celalalt este un prieten. Un colaborator mai vechi, client de-al blogului sau. Un tip nu prea inalt, la vreo 1,73 dar foarte bine conturat la nivelul bicepsilor si tricepsilor. Are parul brunet, lung, carliontat si un tricou alb mulat si o pereche de boxeri.  Si au inceput sa stea la povesti despre caini, despre animale, despre cum sa le transporti.

img-20160519-wa0028-200x300

Asa a aflat de o firma care se ocupa cu transportul cainilor. De exemplu, International Dogs&Cats sunt o companie dedicata transportului de animale, in special al cainilor si pisicilor. Oferim servicii complete atat in Romania cat si in strainatate. Firma detine in prezent doua masini autorizate pentru transport. Toate masinile sunt utilate cu instalatie de climatizare , care realizeaza automat atat functia de racire cat si cea de incalzire.

Instalatia de climatizare automata pentru animale mentine constanta temperatura selectata, prin intermediul unor senzori de temperatura si umiditate, plasati in puncte cheie din habitaclu, elimindu-se astfel necesitatea interventiei soferului in timpul condusului.

Toate masinile sunt utilate cu inregistrator de temperatura. Acest inregistrator ofera organelor de control autorizate , posibilitatea tiparirii valorilor de temperatura inregistrate in timpul transporturilor de animale.

Transportul animalelor international este efectuat cu masini special echipate pentru a asigura pe tot parcursul anului, conditii optime pentru transportul cateilor si pisicilor, masinile fiind autorizate pentru transport tip 2 si autorizate traces. Transportul international se efectueaza numai in sistem traces, personalul din masina este instruit si autorizat pentru efectuarea transportului in cele mai bune conditii.

img-20160519-wa0048-420x280

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *