Fără categorie

Masoara Satisfactia Colegilor Tai! Tips and Tricks despre Satisfactia la Locul de Munca

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

satisfactia-angajatilor
Suntem toți foarte diferiți unul de altul, atât acasă cât și în viața de zi cu zi, dar mai ales la birou. Între colegi. Studiile realizate până acum au demonstrat că pentru a dobândi și menţine o forţă de muncă cu adevărat fericită la birou aveți nevoie de o strategie de conducere de tip angajament. Managementul companiei trebuie să se implice activ, inteligent în activitățile angajaților companiei. În cele din urmă, aveți nevoie de o implicare ce se bazează, în primul rând, pe o comunicare eficientă.

Piața și cercetarea acesteia

Am stat de vorbă cu cei de la compania de cercetare de piață MKOR Consulting. Din anii de experiență acumulați, cercetând piața pentru clienții săi, dar și în studii proprii, Corina Cimpoca mi-a punctat următoarele idei:

  • Trebuie să fii deschis la minte și intuitiv în conducerea organizației, acest rol joacă un aspect foarte important în îmbunătăţirea performanţelor personalului, cu impact pozitiv asupra veniturilor companiei, în cele din urmă.
  • De aceea este bine ca antreprenorii și managerii cu iniţiativă în business să păstreze colegii bine informați, să-i orienteze spre obiectivele companiei și planificarea schimbărilor care au loc în interiorul companiei.

E simplu de făcut

sedinta-focus-grup

Pentru a obține cele de mai sus și implicit, colegi fericiți, iată câteva idei pe care le puteți urma chiar de azi:

  • Notele informative pot fi un exemplu la îndemână pentru orice șef de echipă;
  • Întâlnirile informale regulate, care sunt cele mai cunoscute și de multe ori uitate, din păcate.
  • Membrii echipei trebuie să simtă că opiniile lor sunt ascultate de către managementul organizaţiei, iar focus-grupurile pot fi o metoda excelentă de a permite personalului să-şi exprime opinia fără rezerve.
  • Un mediu de lucru pozitiv, de susţinere este cheia pentru a face personalul agajat să se simtă parte din organizaţie, ceea ce le va oferi o cât mai clară direcție de carieră.

Așadar, căutați-i pe cei care vă merită serviciile și abilitățile de muncă fiindcă și ei la rândul lor îi caută tot pe cei cu care merită să lucreze cot la cot. Pentru a măsura satisfacția actuală a angajaților / colegilor dvs., puteți efectua un studiu de satisfactie a angajaților. în urma acestuia veți afla cu precizie care este statusul actual și cum puteți crește nivelul fericirii colegilor dvs.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.