Fără categorie

Viitorul e 3D…Chiar si in amenajari interioare. Cum arata panourile 3D?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Panourile 3D se monteaza mult mai usor decat daca te-ai apuca sa construiesti un perete din piatra sau sa vopsesti un perete normal si sunt ideale atat pentru living, cat si bucatarii, baie, dormitoare sau holuri.

Spre deosebire de acele colaje care se lipeau pe pereti in anii 90, colaje cu imagini 2D de la paduri la insule exotice, panourile 3D sunt mult mai rezistente si pot imita lemnul, faianta, corianul sau chiar piatra.

Dar ce inseamna de fapt panouri 3D? Sau pereti 3D?

Au fost numite panouri 3D nu pentru ca au incorporata o tehnologie vizuala ca la cinema, n-ai nevoie de ochelari speciali ca sa distingi anumite contururi. In schimb, au un design in relief precum hartile geografice construite pe curbe de nivel. Sunt acele elemente decorative in reflief, cu aspect inedit care se pot personaliza in orice culoare vrei.

Pe cat de usor le montezi, pe atat de usor le demontezi si le poti folosi in ghivece sau in gradina, faramitate, ca si compost.

Panourile 3D reprezinta un finisaj popular datorita versatilitatii de modele, materiale, texturi si datorita rapiditatii cu care se aplica.  Inainte de a merge la shopping, trebuie sa stii de la inceput unde vrei sa montezi un panou 3D, pentru ca, asa cum la rigips avem texturi diferite in functie de zona in care il amplasam, acelasi lucru trebuie luat in calcul si la panourile 3D.

Mai multe informatii interesante gasiti pe site-ul qdecor.ro

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.