Fără categorie

Nici nu o sa-ti vina sa crezi care e motivul pentru care locuinta ta are nevoie de flori artificiale…

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Cred ca sunt putine persoane care sa nu iubeasca florile de apartament, culorile pe care acestea le ofera atunci cand infloresc, mirosul care invaluie camera sau balconul. Din pacate, din cauza crizei de timp, de multe ori le neglijam. Ori uitam sa le udam la timp, ori le udam prea mult, uitam sa le schimbam solul, unele dintre ele atrag insecte care deranjeaza si, la un moment dat, acea floare care ne ajuta sa fim binedispusi se ofileste.


Dar nu trebuie sa fim descurajati pentru ca pe qdecor.ro exista o gama variata de flori artificiale si ghivece de flori artificale. Fie ca vorbim de o veranda, o mansarda sau un balcon, cu plantele artificale te poti juca la infinit si singura limita e imaginatia.

Fie ca vorbim de modele de decoratiuni vintage sau shabby chic, accentul o sa cada  mereu pe culorile vii si detaliile cromatice. Dar sa vedem in detaliu principalele avantaje ale unor flori artificiale care imita atat de bine florile naturale.

Datorita noilor materiale inovative in materie de plante artificiale, acestea isi vor pastra culoarea all season. In plus, vor fi mereu inflorite si cu ajutorul unor capsule speciale de parfum le poti face sa emane mirosuri precum o floare naturala.

Mai multe informatii interesante pe site-ul qdecor.ro

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *