Fără categorie

MAGIC MIKE XXL – Pentru ca striptease NU e despre Haine ! BONUS, concurs fierbinte cu INVITATII!

Spread the love

magic mike xxlMAGIC MIKE XXL – Pentru ca striptease NU e despre Haine ci despre dans si senzualite.

Poate parea straniu, dar filmul Magic Mike XXL este un sequel ce continua povestea din urma cu trei ani si care vorbeste astazi mai mult despre senzualitate si dans decat despre momentele fara haine.

Sa recunoastem. Orice barbat si orice femeie se poate dezbraca. Dar miscarile pe care le face protagonistul principal in timpul scenelor te face sa intelegi ca nu oricine poate face asta. Nu are legatura cu forma fizica, sau nu doar ea accentueaza efectul.

Filmul este pentru femei, intr-adevar, dar si barbatii pot invata suficient de multe din acest film. Sa descoperim impreuna CE!

magic mike xxl

➡ Nu toti streaperii sunt roboti dependenti de sex

Paradoxal, filmul exploateaza latura sensibila a personajelor. Fie ca vorbim de Tatum sau de colegii lui de trupa, toti au o latura sensibila intens conturata atat in replici cat si in scenele de actiune.

➡ Magic MIKE XXL – E un film pentru femei din care pot invata si barbatii

Filmul e presarat de multe glume, scene de umor de situatie, jocuri lingvistice, asocieri de idei, ironii fine sau directe, chiar nu e un film doar despre sex si miscari lascive. E mai mult de atat, dar cel mai bine va invit la concurs ca sa va convingeti singuri/e 😀

CONCURS!

Magic Mike XXLMike a stat 3 ani departe de lumina reflectoarelor si de tipetele multimii de femei innebunite de miscarile lui spectaculoase si senzuale. Insa acum este atras de fosta lui trupa de dansatori exotici – Kings of Tampa – intr-o noua aventura: un ultim show alaturi de vechii prieteni si posibilitatea de a castiga un premiu substantial la conventia stripperilor din Myrtle Beach.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii DUBLE la Magic Mike XXL. Concursul este valabil pana pe 22 iulie ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 23 iulie 23:59 si vor fi desemnati prin random.org.

➡ INTREBAREA DE CONCURS

Magic Mike XXL, ca si primul film, este inspirat de experientele de viata ale acestui actor/co-scenarist, care isi reia rolul legendarului Magic Mike, care se intoarce pe scena pentru un ultim show exploziv. Acest actor este cunoscut pentru rolurile din Jupiter Ascending, Foxcatcher si seria Jump Street.

mIKE XXLINTREBARE: Care este numele lui?

a) Channing Tatum
b) Joe Manganiello
c) Adam Rodriguez

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii, dupa ce vori fi anuntati pe blog, pentru a intra in posesia invitatiilor trebuie sa mearga la cinema cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), mail care contine si perioada de valabilitate a invitatiei.

Din 17 iulie, Freeman Entertainment te invita la un film fierbinte precum vara. ca sa te intalnesti cu actori precum: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Amber Heard, Donald Glover, Stephen ‘tWitch’ Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks si Jada Pinkett Smith.

Concurs organizeaza si Ioana asa ca incercati si acolo 🙂

0 gânduri despre „MAGIC MIKE XXL – Pentru ca striptease NU e despre Haine ! BONUS, concurs fierbinte cu INVITATII!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *