Fără categorie

Curajul de a fi LIBER – Workshop cu Andrada Dan powered by RanEvents Comm

Spread the love

Am inceput saptamana asta cu energia pozitiva la turatie maxima din 3 motive.

11750729_801220036660566_5326609905375250586_n➡ 1 Motiv

Am fost la un workshop gazduit de STARBUCKS Victoriei :D. Propozitia asta nu mai are nevoie de alte comentarii dar am lasat si un link pentru curiosi. Am savurat bauturile mele preferate pentru aceasta vara: Frapuccino Yoghurt Mango Fruits si Red Berry. Vi le recomand cu caldura si se savureaza reci precum gheata.

➡ 2 Motiv

M-am reintalnit cu gasca de fete vesele de la RanEvents CommDe la Raluca la Claudia, de la Patricia la „fotograful barbos” :), eu m-am simtit ca-n familie.

➡ 3 Motiv

Am inteles de ce Ant-Man e o lectie de viata, un exercitiu pentru confortul si echilibrul tau interior. Chiar il recomand fie si doar din perspectiva de exercitiu de tip NLP, energizer, life session, coach moment, trainer stuff 🙂

RanEvents Comm

Cine e Andrada?

Andrada Dan este trainer profesionist pentru relatii si life coach transformational. A urmat mai multe scoli internationale de coaching, printre care, scoala Rori Raye, unul dintre cei mai celebri traineri din lume de relatii si life coaching.

Este mama a doua fetite mici, speaker, workshop lider, antreprenor, sotie si a renuntat la o cariera de 17 ani in domeniul bancar.

Ce mi-a placut la ea a fost atitudinea. Parca m-am vazut pe mine in momentul in care am decis sa renunt la un anumit statut social doar pentru a respira liber. Si asta a facut si Andrada. A renuntat la un job de 3000 de euro si o pozitie stabila ca si manager al unei banci pentru a fi libera, pentru a gandi si trai pozitiv, cam cum fac si eu azi 😀

De ce Ant-MAN?

Ant-Man s-a nascut in universul Marvel, un univers unde banalul si comunul este inlocuit de fantastic, de insolit, de creativitate si culoare.

Marvel ne-a uimit în ultimii ani cu o mulţime de filme de anvergură si superEroi de calibru cu mare priza la Box Office. Semnale de la Hollywood spun nu doar că filmul ar putea să aibă încasări de multe milioane de dolari în weekend-ul lansării, dar sunt critici care spun ca va fi la fel de bine primit precum Gardienii Galaxiei pentru ca Ant-Man nu e un SF pur si simplu, are umor, satira si multe lectii de viata pe care le poate aplica oricine, oricand.

Dar despre film mai multe in curand. Momentan va ispitesc cu un clip video 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.