Actualitate, Divertisment, Tineri

Litoralul românesc te așteaptă cu reduceri de până la 60%. O noapte de cazare cu 27 lei de persoană

Spread the love

Vacanțele pe litoral pentru vara 2022 pot fi cumpărate în perioada 23-27 februarie cu discounturi de până la 60% în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, eveniment la care participă peste 230 de unități de cazare din toate stațiunile autohtone. Prețurile pornesc de la 27 de lei de persoană pentru o noapte la mare.

În intervalul 23-27 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2022 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 60%, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele încep de la 267 de lei pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 2 stele din stațiunea Olimp pentru luna iunie, ceea ce înseamnă că un cuplu plătește 54 lei pe o noapte de cazare. Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur în luna iunie cu 5 nopți de cazare la un hotel de 3 stele este 1.700 lei pentru două persoane.

Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 510 lei/camera dublă în luna iunie, la un hotel de trei stele, și de la 950 de lei/camera dublă la un hotel de 4 stele, pachetul incluzând doar servicii de cazare, fără masă. În Eforie Nord, stațiune căutată în ultimii ani mai ales de familiile cu copii, un sejur pentru două persoane la 2 stele în luna iunie costă de la 309 lei, iar la 3 stele, tot în iunie – 403 lei. Cei care aleg hotelurile de 4 stele din Eforie Nord, cu mic dejun inclus, vor găsi pe durata târgului oferte ce pornesc de la 935 lei/camera dublă pentru un sejur în luna iunie și de la 1867 lei/camera dublă pentru un sejur în luna iulie. Cele mai mici tarife pot fi găsite în Neptun-Olimp, unde un sejur de 5 nopți de cazare la un hotel de 2 stele costă de la 267 lei/camera dublă în luna iunie și ajunge la 956 lei/camera dublă la un hotel de 3 stele în luna iulie.

Ne așteptăm ca litoralul românesc să fie cea mai solicitată destinație internă în această vară, urmând trendul ultimilor ani. De aceea, le recomandăm turiștilor să-și achiziționeze din timp sejurul pentru că avantajele sunt multiple: pe durata Târgului pot profita de cele mai mici tarife din an la pachetele turistice și, în plus, au garanția că mai găsesc locuri disponibile în hotelurile dorite”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Pe lângă reducerile speciale cu ocazia Târgului de Turism, turiștii se pot bucura și de alte beneficii; de pildă, în unele cazuri, copiii până în 10 ani beneficiază de gratuitate la cazare all inclusive. Opțional, turiștii pot adăuga în pachet asigurarea de tip storno cu acoperire Covid-19, prin care vor recupera contravaloarea sejurului achitat dacă infectarea cu coronavirus îi împiedică să mai plece în vacanță.

Ofertele de la Târgul de Turism Online sunt valabile de miercuri, 23 februarie, până la finalul zilei de duminică, 27 februarie. Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 28 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile.

Litoralul Romanesc

Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 stațiuni de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele.

Anul trecut, agenția a raportat vânzări de 165 milioane de lei, în creștere cu 65% față de 2020 și cu 26% față de cifrele înregistrate în 2019, în condițiile în care, prin intermediul său, vara trecută au ajuns la mare peste 200.000 de turiști, în creștere cu 31% față de 2020.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *