Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

Avanpremieră de gală si covor roșu pentru filmul „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncașu

Spread the love

Filmul „Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, a avut parte de o avanpremieră de gală, la Cineplexx Băneasa, miercuri seară, 23 februarie. Vedete, actori, influenceri, oameni de radio și de televiziune, personalități publice din diverse domenii, toți au fost prezenți la avanpremiera productiei regizate de Iura Luncașu și au reușit să umple două săli din cadrul Cineplexx Băneasa, din București.

Printre cei prezenți la eveniment s-au aflat: Pavel Bartoș, Cosmin Seleși, Damian Drăghici, Connect-R, Virgil Ianțu, Doinița Oancea, Liviu Vârciu, Alexandra Ungureanu, Alexia Eram, Andreea Antonescu și Nicole Cherry.

„Odată pentru totdeauna” este un film inspirat din fapte reale, mai exact din lupta lui Iura Luncașu cu depresia. Din distribuție fac parte Smiley, Ada Galeș, Celina Enea, Giulia Nahmany, Cătălin Cazacu, cât și Mihnea Luncașu, fiul regizorului.

➡ Smiley: „A fost o provocare pe care am acceptat-o”

„În filmul acesta nu am avut cântăreți, nu am avut influenceri, am avut doar actori care au jucat excepțional”, a punctat Iura Luncașu, după vizionarea în avanpremieră a filmului. De asemenea, Smiley a menționat că rolul principal în cadrul filmului „Odată pentru totdeauna” a fost o provocare peste care a trecut cu ajutorul colegilor lor.

„Pentru mine a fost o povocare pe care am acceptat-o, în inconștiența care mă caracterizează. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am filmat, care mi-au dat curaj, care m-au ajutat să învăț replicile și care au repetat cu mine în pauze”, a spus Smiley.

➡ Depresie, anxietate, realitate

Filmul „Odată pentru totdeauna” tratează o problemă sensibilă, dar foarte prezentă în societatea secolului XXI. Mai exact, prezintă drumul de la depresie la vindecare al lui Alex Zota, personajul interpretat de Smiley.

„Iura Luncașu a făcut un film extraordinar de frumos și cred că va avea un impact asupra oamenilor, pentru că este o problemă reală și foarte multă lume suferă în tăcere de anxietate, de atacuri de panică, de depresie, în mod special după perioada asta pandemică. Îți mulțumesc (Iura Luncașu – n.r.) pentru curajul tău de a face acest film și de a arăta și partea vulnerabilă a lucrurilor”, a spus Giulia Nahmany.

„Odată pentru totdeauna” a fost produs de Next Spot, Luca’s Art Film, Roton Music, prin Arc Pictures, și distribuit de Vertical Entertainment.

„A fost multă muncă în spatele acestei producții, multă emoție și dorință de a vindeca prin artă. Sperăm ca filmul să ajungă la cât mai multe persoane și să reprezinte un prim pas în drumul lor spre vindecare. A fost o deosebită plăcere să lucrez cu Iura Luncașu și cu toată echipa din spatele acestei producții”, a spus Cătălin Muraru, fondator Roton și co-producător „Odată pentru totdeauna”.

Filmul „Odată pentru totdeauna” poate fi urmărit în cinematografele din toată țara începând cu 25 februarie. Mai mult, ziua premierei vine și cu o surpriză pentru cei care aleg să vadă filmul, începând cu ora 19:00, la Cineplexx Băneasa, când Smiley, alături de alți actori din film, vor fi prezenți pentru o sesiune de autografe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.