Fără categorie

KARAOKE cu…Denise de la Radio ZU, Mihai Mitoseru si Gianina Corondan!

Spread the love

Am avut un week-end plin de evenimente… Si toate s-au intamplat duminica…Dar sa privim usor in timp si sa discutam pe rand!

Romanii NU mai vor Pasapoarte!

 

Am fost acolo intr-o duminica destul de racoroasa, cam cu multi nori si putin Soare dar tocmai bine de iesit la o actiune de genul. Eu am fost din partea presei, blogului dar ca si militant al cauzei. Nu e un secret pentru nimeni ca militez pentru Unirea Basarabiei cu Romania. Am explicat de sute de ori motivele aici, direct sau indirect prin intermediul unor interviuri cu tineri de peste Prut asa ca nu voi fi redundant. Alaturi de sute de tineri am renunțat la pașapoarte în fața Ambasadei Republicii Moldova de la București. La un moment dat s-a construit si un lanț uman care a pornit din fața sediului Ministerului Afacerilor Externe al României și până la porțile Ambasadei Republicii Moldova. Lantul a simulat granița dintre cele două state românești.

,,Pașapoartele dublează frontiera dintre România și Republica Moldova. Nu le mai vrem și nu ne mai trebuie. Este nefiresc să putem circula doar pe baza buletinului în 58 de țări și teritorii, iar pentru a ajunge la Chișinău să fim nevoiți să ne procurăm pașaport. Costurile morale și financiare ale acestei măsuri sunt prea mari”, a declarat Mădălina Hrițuleac, secretarul general al Platformei Unioniste Acțiunea 2012, organizatorul manifestației.

,,Am prieteni mulți în România. Din cauză că nu își mai perfectează pașaport, ne vedem foarte rar, atunci când trec eu Prutul. Următorul pas corect și natural al autorităților de la Chișinău ar fi adoptarea unei Hotărâri de Guvern care să permită cetățenilor României să treacă vama fără pașaport”, a spus Oxana Iovu, originară din Ialoveni.

Galeria FOTO COMPLETA aici!

PS: Ce e si mai dragut este ca materialele mele video au fost preluate de site-ul Publik.MD. Multumesc pe aceasta cale colegilor de peste Prut!

Apoi spre seara, echipat ca un spiridus de SF. PATRICK DAY am colindat putin centrul vechi si m-am oprit la Barbero unde m-am reintalnit cu doi dilii talentati, oameni pe care-i stiam de vineri din Grill PUB – Bogdan Iftimie și Paul Ionescu. Aici, bineinteles m-am oprit pentru…KARAOKE! Cateva mostre si doua fotografii asa, ca si idee! BONUS: Am cantat alaturi de Denise de la Radio ZU, Mihai Mitoserue și Gianina Corondan! 🙂

Mihai Mitoseru

Denise Ordean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *