Fără categorie

JOCUL care ne "joaca" pe noi merge cu NVIDIA!

Spread the love

Jurnal de Bord goeleta ,,Press del Blue”

XX Brumarel 6083…

 

Cum ar fi sa testezi ultima frontiera in materie de gameplay? Cum ar fi sa ai cea mai performanta placa video produsa de NVIDIA ( Mai multe argumente pertinente legate de alegerea mea le gasiti pe Forum Gaming), sa ai cele mai noi accesorii de tipul consolelor wii in stil Virtual reality gen Oculus Rift…

…sa mirosi hartile prin care te misti, sa mirosi padurea cand alergi dupa vanat ca in Assassin Creed sau sa simti mirosul de praf de pusca cand tragi cu arma sau sa simti briza marii cand ai misiuni prin ocean cu ScentScape?

 

[…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..]

Sunt in Vietnam. Sunt acum intr-un Humvee de prin anii  60…Sunt cu nebunul meu de prieten, e plin de sange si rani de la scije si srapnele explodate, si…Damn it! Avioane cad pe langa noi, miroase a fum si a benzen…Ma doare capul! M-am rasturnat cu masina…Ma dor oasele…De unde  a stiut adversarul ca o sa trec cu masina pe aici…Chiar atat de BUN e celalalt EU…!?Nuuu, nu voi renunta. Ma ridic din noroi, ma scutur de praf…ma duc…Am o misiune de facut…

[…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..]

S-a terminat furtuna…Am ridicat ancora si pornesc mai departe…Sunt curios unde ma va mai purta aventura blogosferica…Am trecut deja prin 10 incercari dar presimt ca mai am inca de doua ori pe atata…Pana atunci, TOATE CUVINTELE SUS!

P.S: Bonus la aceasta proba un video pe care l-am creat pentru un articol de la rubrica IT and comunication de pe presainblugi. Sunt cateva capturi foto din DIRT 3 in timpul unei curse in care am rasturnat la modul de cascadorie extrema un concurent:) Enjoy!

0 gânduri despre „JOCUL care ne "joaca" pe noi merge cu NVIDIA!”

 1. Bogdan, stiu ca iarasi te-am dezamagit, ba chiar te-am enervat. Asa sunt batranii, enervanti.
  Nu se pricep la computere, se jucau in natura nu in fata calculatorului, aveau parca timp mai mult sa se bucure de ce e frumos in scurta noastra viata si nu prea aveau ganduri de marire, cu orice pret. Niste….:)

  Stiu ca nu ai timp sa vii pe la munte. asa ca vin eu la tine(Mahomedule) cu prostioare de pe blogusorul meu: Cît de frumos este tenisul de cîmp!

  Te obişnueşti cu un tip de rachetă, cu rama din lemn, cu un racordaj făcut de un nene, care face asta manual, care ascultă vibraţia rachetei şi simte cînd aceasta este numai bună să cînte în mana unui Nastase. Culoarea zgurei, unică, măturată şi umezită cum numai omul în trening ponosit, cu fesul pe cap, acel fes decolorat de soare, ştie să o facă…

  Decorul este gata. Artiştii desenează cu dansul lor tablouri unice, irepetabile. Cameramani pricepuţi urmăresc cu ochiul magic spectacolul, surprind cu măiestrie momentul, îl reţin pe peliculă de celuloid cu suflet. Suflet de celuloid.

  Cînd dorim, putem retrăi visul. Putem da viaţă tablourilor. Lumina culege litera cu litera imaginea si o proiectează pe albul de hîrtie al ecranului.

  Astăzi tenisul nu se mai cîntă, dansează, visează. Rachetele se fabrică din tot felul de compozite, carbonuri, racordajele sunt perfect tensionate, vibraţia nu se abate nici măcar cu o comă, totul e controlat, asistat de instrumente precise care nu permit nici artiştilor interpretări prea personale, Federer-eşti. Adio celuloid.

  Ochiul nu poate primi luminile rampei ca altă dată. Noroc cu ochelarii 3D. Se pierde parfumul Louis Lumiere. Păcat.

  Aruncaţi vă rog cărţile în tomberonul pe care scrie hîrtie si celuloidul în tomberonul de forma inimii pe care scrie: materiale greu degradabile!

  Cu această buimăceală am părăsit sala pe frontispiciul căreia am căutat cu disperare cuvîntul “film”. Îmi tot inceţosa privirea cuvîntul “Movieplex”…direct în plex.

  A murit Filmul, trăiască Filmul!

  Este ora….si totul e în ordine. Iubiţi-vă în pace!(sau viaţa merge mai departe)

  P.S. intre timp o tanara, Simona Halep, a castigat al cincilea turneu de tenis, anul acesta. Bine ca inca nu se jurizeaza tenisul(probabil pentru ca este de camp)

  Daca te deranjez, te rog sa-mi spui si nu mai car roci aici.

 2. nuu… nu ma deranjezi deloc…ceea ce nu inteleg de ce esti asa de rabdator si „ge-ni-al” pe aici cand vii pe blogul meu si esti asa virulent cu toata lumea pe grup pe facebook…tie iti sta bine asa…trust me:) @gelu odagiu

 3. ce mica e lumea:) cum ti-ai dat seama:) sunt jocuri pe care nu le-am incercat si majoritatea sunt genul horror…Am jucat putin Alien, Dead Space, Jericho si cam atat…Si mai sunt cateva dar tot ce inseamna Open World Game sau shootere…cam toate:))

 4. Nu vă jucaţi dea războiul, copii!
  Azi e doar joc, mâine nu va mai fi
  Priviţi pe cer porumbeii zburând,
  Creșteți frumos, doar cu pace în gând!

  Dacă timpul dedicat jocurilor pe calculator, ar fi dedicat studiului unui instrument, cred că multi tineri ar căpăta aceeași dexteritate dar în mânuirea unor tastaturi numite claviaturi sau grifuri. Strategiile ar căpăta aspect de structuri armonice…

  Știu, sunt depășit, nu înțeleg nimic, sunt patetic…dar din păcate sau din fericire încă mai sunt 🙁 🙂

 5. oCHIUL rAtiunii iti multumesc de feed-back…Ideea e simpla…In ultimii 30 de ani jocurile video au plecat de la PacmAN si au ajuns la GTA v…dar urmatorul joc este acel „colaj” de tehnologii sentScape, Virtual Device-uri si procesari de date direct pe cortex astfel incat, atunci cand vei jucat jocul Call of Duty Black Ops II chiar te vei simti acolo, vei mirosi acolo, va fi ca in MATRIX numai ca de data asta stii in ce te bagi:))@Ochiu ratiunii

 6. ms de feed-back vavaly si sa stii ca as lua oricand locul tau…dorinta mea cea mare nu e sa ajung gamer sau sa raman gamer, e alta…in fine…bafta si tie in competitie…@vavaly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.