Fără categorie

Razboiul continua…pentru ca nu ma pot abtine…Pinky e noua "victima"!

Spread the love

Si…in timp ce mergeam prin ploaie, a aparut brusc curcubeul si atunci mi-a picat fisa…”Stiu pe cine trebuie sa sabotez…Pe Pinky”. Zis si facut. Am strans o cana de apa, si am aruncat spre cer pana ce toate culorile de pe curcubeu au inceput sa se scurga pe strada iar in cana mi-a ramas o urma de…Pinky pe care am facut-o sa vorbeasca. Sa vedem cum a iesit interogatoriul…

AGRESORUL de Bloggeri: Inainte sa incep tirul de intrebari, scrie pe cartonul asta totul despre tine. Amprenta, CNP, PIN, tot si sa spui adevarul ca te las fara culoare…

Pinky: Nu prea știu cu ce să încep, așa că o să mă prezint întâi. În buletin scrie că mă numesc Bianca, însă prietenii îmi spun Pinky. Sinceră sa fiu, m-am obișnuit mai mult să mi se spună așa, deoarece atunci când cineva îmi spune pe numele adevărat, simt persoana respectivă la o oarecare distanță, ca și cum suntem într-un cadru formal. Am 22 de ani, sunt constănțeancă get-beget și nu știu să înot:)

Conform diplomei de licență, sunt economist, iar acum sunt înscrisă la master, pe specializarea Politici europene de dezvoltare regională. Îmi place la nebunie să călătoresc (deși nu am făcut asta foarte mult în afara țării decât în Bulgaria și Egipt), însă plaiurile românești le-am cam văzut-o de mică. Mai am câteva zone de bifat, totuși. Bineînțeles, sunt una dintre acele fete care sunt ”obsedate” de tot ce ține de capitolul beauty și îmi place să am cât mai multe produse parfumate, colorate, sclipicioase. În timpul liber ies cu prietenii în oraș sau lenevesc în pat, uitându-mă la serialele mele preferate (care-s MULTE).

De experiența blogosferică pot spune că duc lipsă. Îmi făcusem un blog acum vreo 3 ani, însă l-am închis, din motive pe care le-am uitat complet:) M-am reapucat în septembrie, adică acum o lună și ceva, însă consider că nu este chiar atât de relevant timpul de când m-am apucat de acest ”sport”, ci contează faptul că îmi place să scriu, să îmi pun mintea la contribuție și să îmi fac prieteni noi prin intermediul căsuței mele virtuale!

A.B: De ce ”Tulips and Sparkles”? Cui vrei să atragi atenția cu ”obsesia” ta față de roz?

Pinky: Am stat multe zile și m-am gândit ce nume să dau blogului… M-am răzgândit de 999 de ori, până când am zis să aleg odată ceva, că altfel ar fi existat șansa să las baltă ideea, cu blog cu tot, așa că m-am aruncat cu capul înainte, ”lipind” două chestii care îmi plac. Din cauză că am o fire destul de copilăroasă si girly, am vrut să sune drăguț. Am evitat cuvântul roz, pentru că e suficientă importanța care i-am acordat-o de câțiva ani încoace (mai precis 6 ani, de când mi-am facut id`ul de mess precum sunt trecută și pe Facebook în momentul de față). Oricum, e necesar să știți că nu sunt obsedată de culoarea roz, însă pot spune că îmi place cu 5% mai mult decât îi place oricărei fete:)

A.B.: Si totusi, de ce ti-ai facut blog. Te-ai plictisit de hi5? Numai acolo mai erau culori și sclipici ca la tine printre idei!

Pinky: Este mai mult decât evident că hi5’ul nu mai e la modă de când era lupul cățel, așa că dacă am văzut că se poartă imaginația transpusă pe net, am zis să fiu în trend! Păi ce, eu-s mai fraieră? Mi-am făcut blog ca să mă laud la toată lumea cu ce fac, ce mănânc și ce îmi cumpăr, normal:)

A.B.: Unde ai văzut tu curcubeu roz? Spune-mi acum, că altfel trag mai tare de întrebare!

Pinky: Nu știu în alte orașe cum sunt, însă când apare un curcubeu la Constanța, acesta are culoarea roz și poți vedea ponei verzi care țopăie pe norișori. E frumos rău! Really:))

A.B.: Au trecut două probe și ai adjudecat peste 180 de puncte… Cum ai reușit?

Pinky: Recunosc că se putea și mai bine de atât, însă acesta a fost doar începutul! Pur și simplu am reușit să cuceresc juriul cu poveștile mele siropoase și drăgălașe! De când eram în liceu îmi plăcea să îmi pun imaginația la încercare, chiar mă apucasem să scriu o carte, pe care din păcate, am lăsat-o baltă. Poate a fost mai bine așa, căci este cam dramatică în comparație cu firea mea optimistă din ziua de azi. Daca m-aș reapuca de ea, probabil firul povestirii ar lua-o într-o direcție mai…roz. Poți lua punctaje mari atunci când încerci să dai ce e mai bun din tine, când arăți juriului cea mai bună versiune a ta prin prisma a ceea ce scrii.

A.B.: Ce faci când nu faci blogging? Stiu cativa bloggeri care sunt curiosi sa afle raspunsurile la intrebarea asta:) Vlad, Ratzone si mai sunt:)

Pinky: Când nu fac blogging, încerc să nu las viața să treacă pe lângă mine degeaba. Când nu fac blogging, profit de ce găsesc în jurul meu pentru a fi mulțumită de cel puțin un lucru făcut în fiecare zi. Bineînțeles, ca orice student, trec pe la cursuri, iau notițe, mă împrietenesc cu lumea din noul mediu, adică al masteratului și mă inspir din fiecare moment pentru a scrie noi postări.

A.B.: Am aflat de la un spion american că vrei să emigrezi în State. E adevărat? Spune drept, că te dau pe mâna FBI-ului blogosferic!

Pinky: Ar trebui să faci rost de alt spion, că ăsta îți dă informații greșite:) Vreau să ajung în SUA pentru că este visul meu de mic copil. Și mă voi duce acolo vara viitoare pentru a munci și a vizita cât cuprinde! Ție nu știu dacă îți voi aduce vreun cadou, pentru că te încrezi în vorbele oricui! Și mai ești și pârâcios, pe deasupra!:D De m-oi mărita pe acolo…habar n-am! Însă dacă se va întâmpla, să știi că nu este pentru Cartea Verde. Nu, nu:)))

A.B.: Un mesaj pentru cititorii tăi.

Pinky: Pentru ca stiu din surse sigure ca esti praf la engleza, las un mesaj pe care tu sa nu-l intelegi, heater ce esti:) Respect yourself enough to know you deserve the very best! You are far too smart to be the only thing standing in your way!

Asta a fost…Restul de gloante le impartim la gala SUPER BLOG 2013🙂

0 gânduri despre „Razboiul continua…pentru ca nu ma pot abtine…Pinky e noua "victima"!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *