Fără categorie

Imbraca acum haina SuperEroului tau in stil IndyDraw!

Spread the love

photo-20120712-002323La IndyDraw personajele tale preferate prind viata, artistii nostri le deseneaza manual in diverse stiluri folosind tehnologii moderne, iar rezultatul final este unicat.

Fiecare dintre noi are un personaj preferat. Din desenele animate, dintr-un film care ne-a ramas in suflet ori vreun cantaret sau sportiv etc. Daca iti doresti sa fii tu in locul lui Superman, Batman, Bilbo, Gollum, Iron Man, Loki, Thor, Captain America, Hulk ori Hawkeye sau poate ti-a placut Elsa, Maleficient, Cat Woman sau Black Widow, aceasta dorinta se poate materializa acum! IndyDraw ii deseneaza, manual, pe oricare dintre ei, ii inlocuieste fata si armonizeaza totul cu chipul tau! Devii astfel Superman-ul familiei tale si in imagini, iar posterul cu tine va fi cel privit de copilul/prietenii tau/tai.

“IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafica. Suntem cativa oameni care incercam sa construim un loc pe Internet unde oricine sa poata comanda portrete personalizate sau compozitii grafice deosebite, premium, in diverse stiluri (cu accent pe comic-book dar si pe cartoon, pictural, caricatura, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri placute pentru cei dragi”, afirma Cristian Baita, fondator IndyDraw.”

Cum functioneaza? Ne trimiti o poza cu fata ta, alegi un personaj din cele propuse de noi (sau ne spui care este personajul dorit si ipostaza) si noi te transformam in eroul tau preferat! Orice iti imaginezi poate fi transpus in realitate! Daca vrei si mai mult, iti propunem benzile desenate, caricaturile sau postere de film, tot cu personajele dorite de tine.

Toate acestea pot fi imprimate pe tricouri, cani, afise, canvas si alte tipuri de suport.
Te asiguram ca lucrarea primita este unicat, intrucat artistii nostri ilustreaza toate desenele manual.

Pentru mai multe informatii despre proiectul IndyDraw, te invitam sa intri pe site-ul IndyDraw, pe pagina de noastra de Facebook sau ne poti scrie pe adresa contact@indydraw.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.