Fără categorie

HOLCIM, un brand beton. Afla cum poti castiga si TU mai mult decat un premiu

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Holcim România o comite din nou intr-un stil BETON. Nu numai ca vrea ca TU sa castigi bani in cadrul campaniei – O BRAD BETON, dar, prin simpla ta participare la un concurs online ajuti brandul si partenerii sai sa construiasca case pentru cei care au ramas in lumea asta doar cu viata si speranta.

O brad beton

Concret, Holcim va contribui la construirea unui cvadruplex pentru mai multe familii nevoiașe fără cămin, în parteneriat cu organizația Habitat for Humanity România. Concursul “O, brad beton!” se va desfășura în perioada 10 – 23 decembrie 2015 pe site-ul special dedicat www.obradbeton.ro – și se adresează tuturor fanilor Holcim, dar și pasionaților de construcții. Cum poti participa si TU?

În cadrul competiției, participanții vor fi provocați să identifice în ce loc se află brăduțul personalizat Holcim, care va fi plimbat virtual în mai multe zone reprezentative ale României. Fiecare răspuns corect va echivala cu donarea unui sac de ciment Structo® Plus către proiectul Construim împreună pentru comunitate, desfășurat de organizația Habitat for Humanity România în beneficiul mai multor familii nevoiașe din Ploiești.

În preajma sărbătorilor de iarnă, sprijinul nostru merge spre cei care au nevoie cel mai mult de noi, către familiile nevoiașe. Un cămin stă la fundația oricărei familii, iar noi, prin intermediul acestui concurs, am decis să donăm cimentul care va contribui la ridicarea unei construcții durabile. Este angajamentul pe care ni-l asumăm, alături de partenerii noștri de la Habitat for Humanity România, atât pentru beneficiarii care se vor bucura de noile locuințe din Ploiești, cât și pentru participanții concursului “O, brad beton”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă Holcim România.

Colaborarea dintre Holcim România și Habitat for Humanity România pe acest proiect s-a născut din dorința de a-i implica pe fanii Holcim într-o inițiativă caritabilă cu ocazia Sărbătorilor, menită să ofere locuințe decente unor familii care nu au posibilitatea să-și ridice un cămin.

„Împreună cu voluntari din întreaga lume și companiile românești, construim locuințe pentru opt familii cu venituri mici din Ploiești. Am reușit să ridicăm patru locuințe, iar din primăvara anului viitor vom începe să lucrăm la următoarele patru. Pentru turnarea fundațiilor vom folosi donația de ciment oferită de compania Holcim România, în urma concursului lansat de Sărbători”,  a declarat Iolanda Burtea, Corporate Fundraising Manager Habitat for Humanity România.

Mai multe detalii puteți regăsi aici: https://www.facebook.com/holcimromania/?fref=ts

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A. deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Holcim are

aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei la www.holcim.ro și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/holcimromania

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 19 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască. www.habitat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *