Fără categorie

Inainte de Craciun – o comedie unde razi cu spume, in stilul lui Seth Rogen

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Inainte de Craciun (The Night Before) este un nou film semnat de Jonathan Levine.

Din distributie fac parte Joseph Seth Rogen, Gordon-Levitt, Anthony Mackie si Miley Cyrus (doar cateva minute, dar am zis sa nu se simta exclusa). Filmul este o comedie in cel mai pur stil Seth Rogen. Haos, mult haos, intamplari neasteptate, distractie, nebunie, alcool si droguri.

Inainte de Craciun este un film despre dragonii pe care ii vezi cand amesteci ciupercile cu cocaina, despre schimbul de mesaje pe care il ai pe un telefon care credeai ca e al tau dar de fapt nu e, despre cum o statuie te poate ajuta sa gasesti drumul de pe harta si, cel mai important, este un film despre prietenie adevarata.

Trei prieteni din copilarie si-au creat propria lor traditie in Ajunul Craciunului,  in ultimii 10 ani si-au tinut de aceasta traditie. Dar anii au trecut si eu s-au schimbat, Isaac (Seth Rogen) are familie si urmeaza sa devina tata, Chris (Anthony Mackie) a devenit celebru si nu mai are timp de asa ceva. Asa ca s-au hotarat ca anul asta sa fie ultima data cand petrec ajunul in acest mod. Ethan (Joseph Gordon-Levitt) este singurul care nu intelege de ce lucrurile trebuie sa se schimbe.

Mi-a placut mult faptul ca filmul ne-a tracut prin toate starile posibile, da, am ras, am ras mult, mult de tot! Daaar, ne-am bucurat alaturi de personaje, ne-am intristat cand relatiile pareau sa se rupa si am trait cu sufletul la gura scenele de suspans.

Singurul minus al acestui film este ca s-a terminat. As fi vrut sa fiu inca la cinema si sa rad de ce mai fac nebunii, nu sa stau in fata unui laptop.

Inainte de Craciun este clar un film care merita vazut, probabil una dintre cele mai bune comedii ale anului 2015.

Film distribuit de Intercom. Productia va ajunge in cinema din 11 DECEMBRIE.

Autor: Iulia Matache

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Inainte de Craciun – o comedie unde razi cu spume, in stilul lui Seth Rogen”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *