Fără categorie

N-ai idei de cadouri. Gibson Innovations iti da cele mai hot ponturi hi-tech

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

București – Gibson Innovations vă propune câteva produse ideale pentru a fi dăruite celor dragi de sărbători, precum microsisteme audio, căști cu bandă de susținere și intraauriculare, ceasuri cu radio și boxe portabile. Toate produsele sunt nou lansate pe piața românească și au în comun inconfundabilul sunet Philips.

Boxa portabila Philips BT50A

Noul microsistem audio Philips BTM2460 are un design compact care se potrivește în orice spațiu și redă un sunet puternic (20W RMS putere de ieșire). Datorită sistemului de boxe Bass Reflex sunetul este mai profund și basul mai puternic. Tehnologia Digital Sound Control permite optimizarea setărilor în funcție de stilul de muzică ascultat.

Melodiile pot fi redate de pe mai multe surse, pentru că sistemul este dotat cu CD player, intrare audio auxiliară de 3,5 mm, USB Direct și Bluetooth ce permite sincronizarea cu până la două dispozitive datorită funcției Multipair. De asemenea, are și radio FM care permite presetarea a până la 20 de posturi preferate.

Sistemul poate fi așezat în siguranță pe orice raft sau poate fi montat pe perete, astfel încât să se integreze perfect în amenajarea camerei în care va fi amplasat.

 Casti Philips SHB3185

➡ Noile căști Philips SHB3185 cu Bluetooth sunt inspirate de căștile de DJ și proiectate pentru artiștii în devenire. Driverele de 32mm garantează un bas dinamic și puternic. Banda de susținere se adaptează la forma capului, iar pernuțele moi oferă confort pentru o utilizare îndelungată. Sunt pliabile, pentru a fi ușor transportate. Sincronizarea NFC permite conectarea căștilor cu orice dispozitiv portabil dotat cu Bluetooth, iar microfonul încorporat preluarea apelurilor telefonice. Bateria din Li-Polimer oferă o autonomie de 11 ore pentru redarea muzicii, 9 ore pentru apeluri telefonice și 200 ore în standby. De asemenea, pot fi conectate și prin intermediul unui cablu la playerul audio.

 ➡ Noile căști Philips SHE1405BK sunt intraauriculare, au microfon integrat și buton de apelare. Astfel, pe lângă ascultarea melodiilor preferate, permit și preluarea apelurilor telefonice. Difuzoarele foarte mici și pernuțele moi, din cauciuc, cu diferite dimensiuni, oferă o fixare optimă în ureche, confort și o etanșare perfectă pentru atenuarea zgomotelor exterioare. Cablul are o lungime de 1,2m și este cauciucat, pentru o mai bună rezistență.

Dacă doriți să alegeți o pereche de căști colorate, vă recomandăm noile modele Philips SHE3595BL și Philips SHE3595PK, bleu și roz. Acestea au, de asemenea, microfon și pernuțe interschimbabile, iar difuzoarele mici și eficiente reproduc cu precizie sunetele joase.

Ceas cu radio Philips AJ7010

➡ Noul ceas cu radio Philips AJ7010 își poate dovedi cu siguranță utilitatea în orice casă. Radioul încorporat și alarmele care imită sunetele naturii pot oferi o experiență plăcută la trezire. În plus, are senzor de temperatură care afișează în orice moment temperatura din interior, dar și din exterior. Dispune de alarmă dublă, astfel încât pot fi setate ore diferite la trezire în funcție de zilele lucrătoare, de weekend sau de programul fiecăruia. Atunci când este pană de curent, acest ceas inteligent își va menține setările, alarma programată rămânând activă datorită bateriei preinstalate.

➡ Noua boxă portabilă Philips BT6600B este ușor de transportat, rezistentă la umiditate și capabilă să ofere un sunet puternic și de calitate. Are un procesor audio digital, drivere active din neodim și difuzoare pasive duble care redau melodiile cu o putere de 16W RMS. Având microfon încorporat, poate fi folosită și pentru apelurile telefonice. Este disponibilă în trei variante de culoare: negru, roșu și albastru.

Ar trebui să aveți în vedere și boxa portabilă Philips BT50B, una foarte mică, dar capabilă să redea un sunet puternic. Se conectează prin Bluetooth la orice dispozitiv portabil și oferă o durată de funcționare de până la 6 ore. Este disponibilă în două variante de culoare: negru și turcoaz cu galben.

În România, Gibson Innovations comercializează produse electronice audio-video marca Philips: sisteme home cinema, sisteme și microsisteme audio, sisteme de boxe, boxe portabile, radiouri, DVD playere, Blu-ray playere, MP3/MP4 playere, căști, ceasuri cu alarmă, accesorii multimedia, rame foto, telefoane DECT.   

DETALII AICI: www.gibsoninnovations.com/news, www.facebook.com/PhilipsSound.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.