Actualitate, Divertisment, Tineri

Esti blogger si te plictisesti? HAI in Spring SuperBlog! Premii in bani si multa distractie

Spread the love

Hai sa iti dau motive să participi la SuperBlog:

 1. Îți testezi limitele – fie că ai un blog nișat sau generalist, îți garantăm că, participând la SuperBlog, vei ieși din zona de confort.
 2. Afli cât de versatil poți scrie – probabil deja ai teme pe care le abordezi cu predilecție pe blogul tău, dar oare cum te-ai descurca pe subiecte care nu-ți sunt la fel de familiare?
 3. Înveți – te documentezi despre domeniile de activitate ale sponsorilor, iar asta îți aduce un bagaj important de cunoștințe.
 4. Îți informezi cititorii despre subiecte de potențial interes pentru ei și îți consolidezi rolul de influencer.
 5. Te antrenezi și te perfecționezi – creativitatea se exersează. Pe măsură ce scrii constant și te străduiești, îți îmbunătățești stilul, ceea ce te va ajuta în viitor, mai ales dacă aspiri la o carieră în blogging.
 6. Te disciplinezi și devii mai perseverent(ă) – să scrii dupa un brief cu cerințe exacte, cu termene limită îți conferă o anumită rigoare ce îți va fi foarte utilă atunci când colaborezi cu diverse branduri;
 7. Scrii mai des – respectând termenele probelor din competiție te vei obișnui cu un ritm de scris mai intens. De ce nu l-ai menține și după ce se încheie competiția, pentru a-ți fideliza cititorii?

 1. Te organizezi mai bine – gândurile, timpul, secțiunile de blog, structura informației. Pe scurt, îți definești și eficientizezi propriul program de blogger.
 2. Dezvolți noi abilități – pe lângă aptitudinile literare, de ce nu ți-ai delecta cititorii cu materiale media? Poți învăța să creezi diverse grafice, colaje foto, filmulețe etc. pentru a da articolelor tale un aspect cât mai atractiv.
 3. Te obișnuiești cu provocările și prinzi încredere în propriile forțe. După ce finalizezi o competiție SuperBlog, te vei simți mai pregatit(ă) să pui în aplicare orice proiect ai în plan.
 4. Câștigi premii – la probele la care participi, în funcție de punctajul obținut, dar și per total, în funcție de locul pe care te vei situa în clasamentul final. Fii pe fază! Curând vom publica o listă cu premiile acordate de sponsorii acestei ediții.
 5. Te faci remarcat(ă) – atât de către ceilalți concurenți, cât și de reprezentanții brandurilor implicate. Depinde doar de tine să îi impresionezi și să faci astfel primul pas spre noi parteneriate.
 6. Înveți să-ți monetizezi activitatea de blogging, să-ți oferi serviciile de comunicator online brandurilor interesate să se promoveze in comunitatea ta de cititori.
 7. Te întreci cu alți bloggeri – competiția este pretextul perfect pentru a-ți demonstra ție însuți/însăți tot ce poți crea mai bun.
 8. Afli cum sunt percepute articolele tale, cât de bine te-ai descurcat la fiecare probă și primești feedback prin contestații.
 9. Trăiești adrenalina la maximum (ca într-un montagne-russe), cu tot cu simptomele “23:59” și F5-uiala de la acordarea notelor. Atenție, creează dependență! 🙂
 10. Interacționezi cu numeroși bloggeri din toată țara și îți faci prieteni noi.
 11. Te distrezi – oricât de mult îți dorești să câștigi competiția, dacă o parcurgi fără încrâncenare, te bucuri de creațiile și de reușitele tale și nu te lași afectat(ă) de eventualele rezultate sub așteptări. Din toate poți învăța ceva, așa că alege să trăiești această experiență în mod pozitiv. Ai mai mult de câștigat, te asigurăm.
 12. Te dezvolți pe plan personal – SuperBlog nu este doar o competiție, ci și o comunitate, cu oameni de diverse vârste, din diverse zone, medii sociale și profesionale. De 12 ani învățăm continuu unii de la alții: despre creativitate și perseverență, despre fair-play și competitivitate, despre gestionarea emoțiilor și managementul așteptărilor.
 13. La final, ne întâlnim la Gala SuperBlog ca să ne cunoaștem și să ne distrăm și offline.

Cum te înscrii?

 1. Citești regulamentul competiției și pagina Întrebări și răspunsuri. Dacă nu găsești informațiile căutate, ne poți adresa întrebări aici, în comentarii, prin e-mail (superblog@swissplan.biz) sau pe Facebook.
 2. Îți anunți participarea la competiție într-un scurt articol pe blog
 3. Completezi formularul de înscriere
 4. Intri în comunitatea SuperBlog!
 5. Îți antrenezi condeiul! La 1 martie se lansează prima probă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *