Social

Despre confort, despre caldura, despre centrale termice!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

SCRISOARE catre MINE de la MINE…

Draga Bogdan,

Nu stiu ce faci tu dar eu deja ma vad la Straja, la pensiune, aproape de partia de schi! Stiu acolo un loc unde camerele sunt incalzite cu seminee, te simti ca-n filmele de la Hollywood e o senzatie dementa, crede-ma!

Te-as lua cu mine dar pentru asta trebuie sa demonstrezi ca meriti si ca esti apt sa promovezi produsele de incalzire, de la seminee la centrale termice, de la cazane la arzatoare pe paleti. Nu stii unde sa cauti informatii? Te ajut eu. 

Ai nevoie de insight-uri despre cele mai populare centrale termice? Vezi oferta Berluni pentru centrale termice Viessmann, si o sa intelegi tot ce ai nevoie.

Ce zici, te bagi? Greu si usor in acelasi timp, provocator si melancolic in aceeasi masura, intrigat si curios deopotriva, asa ar trebui sa te simti sa stii 🙂

Raspunsul meu a fost unul pe masura! Sa-l citim zic!

Draga bloggere alias Bogdan,

Iti aduci aminte ce faceai acum trei ani de exemplu? Cand erai la Pitesti si totul a inceput odata cu prima frunza cazuta. Atunci aflai pentru prima oara de conceptul de native advertising si erai atat de emotionat pentru ca pana atunci nu ai scris NICIODATA articole creative. Scriai pe blogul tau mic, mic doar interviuri, poezii sau preluari de stiri din presa si le comentai timid si cam ATAT!

Mai stii ca la 1 octombrie 2013 ai lansat la apa in blogosfera GOELETA „Press del BLUE” si dupa doua luni de aventuri in toamna si cateva saptamani in primavara acum barca este piesa de muzeu in muzeul amintirilor tale. Am trecut impreuna prin multe.

Ce fac eu fara tine? Eu sunt bine. In prezent am parteneriate cu distribuitorii de film din Romania, am fost invitat la la cateva editii WEBSTOCKFOODbloggers, urmeaza sa ajung la SOCIAL MEDIA SUMMIT ca blogger acreditat, am fost si asistent colaborator universitar la FJSC unde predau Scriitura in Medii Digitale, am facut multe sa stii 🙂

Si acum, sa revenim la subiectul nostru.

➡ DE CE SA ALEGI BERLUNI?

Centralele Viessmann ofera acel plus pe care  orice sistem de incalzire ar trebui sa-l ofere.

In plus, automatizarea performanta a termostatelor pot ajuta extrem de mult. Doar cu 2 senzori si cu diverse programe puteti sa setati termostatul astfel incat sistemul de incalzire sa consume cat mai putin si sa economiseasca energie. Mai exact, este vorba despre functia de oprire automata la aerisirea spatiului, functia de invatare in mediul in care se afla si functia de folosire a unei cantitati minime de putere din puterea totala a cablului electric.

➡ Si totusi, de ce BERLUNI?

Sa lasam povestea lor sa vorbeasca…

Constructiile rezidentiale reprezinta pasiunea noastra si activitatea principala, careia i-am dedicat ultimii ani din viata. Suntem o echipa solida, cu multe proiecte incheiate cu succes, ce pune mereu accentul pe calitate, confort si siguranta.

Recent, activitatea noastra s-a extins in mediul online cu scopul de a putea raspunde cerintelor unui numar cat mai mare de clienti si de a putea asigura toata informatia necesara achizitiei oricarui echipament de incalzire de calitate.

Principala diferentiere este faptul ca oferim servicii complete. Nu achizitionezi doar un produs, achizitionezi un serviciu complet de livrare, montaj, service si garantie.

Nu suntem un simplu magazin ce comercializeaza centrale termice sau sisteme de incalzire, ci suntem un partener pe termen lung pentru toti cei care isi doresc confort total in casa.

Beneficiezi de consultanta de la specialisti in domeniu, iar toate produsele comercializate pot fi oricand comandate impreuna cu montaj sau autorizatie tehnica de functionare.

Ne ocupam de toate aceste detalii deoarece dorim sa le oferim clientilor cel mai important element de care au nevoie: siguranta.

Ca in orice alt domeniu, in domeniul termic conteaza foarte mult numele producatorului. Un producator mare are capacitatea de a face teste, de a descoperi noi tehnologii si de a spori eficienta produselor pe care le inoveaza.

Colaboram cu cele mai mari nume din domeniu si ne asiguram de faptul ca toate centralele, caloriferele sau boilerele comercializate sunt de o calitate superioara si atestate pentru a fi vandute pe piata din Romania.

O dovada clara a calitatii pe care o oferim este autorizarea ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat).

➡ BERLUNI – MAGAZIN ATESTAT

Acest lucru arata ca oferim informatii transparente, respectam fiecare client in parte si incercam sa oferim o experienta cat mai placuta pentru toti cei care trec pragul online al magazinului nostru.

2 gânduri despre „Despre confort, despre caldura, despre centrale termice!”

  1. SuperBlog te-a ridicat mult! Te-a ajutat sa devii o voce a blogosferei! Ceea ce mi se pare foarte misto!! Bravo, Bogdan! Te felicit pentru tot! Sunt curioasa daca vei mai avea un discurs la fel de emotionant, ca cel de anul trecut, de la Straja!

    Sa ne revedem cu bineee! 🙂 Si iti urez succes in continuare, fiindca mai sunt 3 note de aflat! 😀

  2. NU…nu voi mai avea discursul de anul trecut…Nimic nu mai este ca anul trecut din pacate…Sunt celebru, imi merge din ce in ce mai bine ca blogger…dar…in fine iar ajung intr-o zona in care doar tu ma aduci mereu tu cu blonzimea ta roza :))) @Pinky Rainbow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.