Fără categorie

Cauti piese auto originale? Pe cele mai bune le gasesti doar prin recomandari! Intra in garaj!

Spread the love

Esti sofer de cursa lunga? Esti sofer cu mamaliga la bord? De abia ti-ai luat carnetul cu odat.ro? Indiferent din ce categorie faci parte, nu poti fi sofer daca nu-ti respecti masina asa cum te respecti pe tine. Asa cum tu te imbraci ingrjit, te ferchezuiesti, iti cumperi spuma de ras, aparat de barbierit profesional, apa de colonie sau parfumuri cool, haine de firma, elegante sau sport, tot asa trebuie sa te porti si cu masina pe care ti-ai cumparat-o.

56d87ac70c878

Indiferent ca e luata noua sau SH, important este ca atata timp cat esti posesorul ei trebuie sa inveti sa o respecti. Nu stiu cum e pe la tine prin tara, din ce localitate esti tu, cititorule, dar daca esti din Capitala, am o singura recomandare pentru tine, si ti-o spun cu toata sinceritatea. Vrei sa-ti respecti masina asa cum te respecti pe tine? Ai probleme cu instalatia de aer conditionat, vrei sa montezi o lada frigorifica perfomanta sau pur si simplu vrei sa verifici uleiul sau instalatia de alimentare cu combustibil? E important sa apelezi la piese originale.

Doar stii si tu ca nu ti-a fost usor sa ajungi aici, sa ajungi sofer. Asa cum tu ai completat doar chestionare drpciv oficiale care sa te ajute cu adevarat sa obtii carnetul de sofer, tot asa stii si tu cat de important este sa folosesti piese originale, avizate, cu certificate de garantie si toate elementele de siguranta.

De ce sa iti aduci masina la un SERVICE AUTO autorizat!? Din aceleasi motiv pentru care nu inveti pentru carnetul de conducere citind pe pereti sau de pe site-uri obscure. Asa cum ai stiut sa alegi inteligent ODAT sau testele drpciv, e esential sa fii la fel de determinat in continuare.

In plus, atunci cand vorbim de service-uri auto autorizate, poti beneficia de oferte cumulate. Poti primi din partea lor servicii la standarde europene de incarcare freon auto, poti gasi cele mai performante modele si cele mai inovative solutii din gama de lazi frigorifice auto, beneficiezi de consultanta specializata si diagnoza auto, plus servicii de igienizare aer conditionat auto. Si asta sunt doar cateva dintre serviciile pe care le poti folosi atunci cand alegi inteligent.

12 gânduri despre „Cauti piese auto originale? Pe cele mai bune le gasesti doar prin recomandari! Intra in garaj!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.