Fără categorie

De 1 iunie m-am intors in timp! Multumesc Real FoodS!

Spread the love

Si azi, in acest an e 1 Iunie. In mall-uri promotii pentru adulti si copii la pizza, film, patinaj. La radio un DJ vrea o dezbatere culinara si cand vede ca nu primeste sms-uri, afla din regie ca azi e 1 iunie si o da in teme copilaresti. Nu mai stiu cum sunt copiii de azi dar stiu cum eram eu. Si stiu ca nu aveam PSP, gadget-uri si iPhone!

1176326_10201243615745421_1752876457_n

Eu nu alergam la Fast FOOD iar verile nu le petreceam in casa. Alergam si ma jucam: baba oarba, fete, filme, flori, baieti, melodii sau cantareti, lapte gros, ratele si vanatorii…

Copiii de azi sunt mai tristi pentru ca nu mai au imaginatie, pentru ca nu mai se joaca ci doar CONSUMA! Consuma fast-food, consuma gadget-uri, consuma Hanna Montana si Pokemoni. Acum un copil e fericit nu cand se murdareste de noroi dupa o zi prin ploaie jucandu-se ratele si vanatorii ci cand reuseste un head shot la counter. Dar exista un brand care a inteles ca intoarcerea in timp e ultima sansa de a pretui timpul – REAL FOODS.

Real Foods este o firmă online de selecție și distribuție de alimente fresh și ultra fresh, cu un gust precum odinioara. De la dulceturi la branzeturi, de la miere la painea rumena facuta in cuptor ca pe vremea bunicilor, cu Real Foods intoarcerea in timp nu e doar un text de PR, este o calatorie gastronomica printre amintiri.

13344744_1720055894916884_2839140175664805426_n

Echipa Real Foods, selectează produse pe criteriul gustului și al calității, lucrează împreună cu producătorii pentru a propune cea mai bună calitate a produselor și livrează comenzile făcute în magazinul online, la domiciliu.

De asemenea, în extra sezon sau pentru produse speciale, compania selectează producători internaționali, respectând aceleași criterii. În această fază de dezvoltare, livrările vor fi făcute în București și zonele adiacente.

Până la sfârșitul anului, portofoliul va crește la 1.000 de produse și va fi acoperit în jur de 100 de producători locali și internaționali. Categoriile de produse selectate variază de la pâine cu maia, la ouă și lactate, carne de porc, de pui, de vită, legume, fructe, la dulciuri artizanale, miere și plante aromatice.

Vrem să repunem în contact clienții care caută mâncare bună cu fermierii și producătorii mici și medii, pasionați de ceea ce fac. În general, producătorii mici nu pot acoperi volumele și prețurile cerute de marile lanțuri de retail și nici nu au forța de a își susține singuri un brand. Noi vrem să promovăm micii producători și fermieri și nu să-i ascundem sub etichetele unor branduri de retailer (private label)”, spune Mircea Draja.

➡ Real Foods se adresează clienților atenți la calitatea mâncării și a ingredientelor.

Principalul serviciu pe care îl oferim este selecția: facem eforturi pentru a identifica, testa și îmbunătăți împreună cu producătorii fiecare produs pe care îl vindem”, adaugă Mircea Draja.

Infrastructura Real Foods constă astăzi în depozit cu camere de frig și de congelare, iar lanțul de frig este neîntrerupt de la producător până la clientul final. De asemenea, este pusă la punct infrastructura tehnologică de verificare în timp real a stocurilor, de monitorizare a preferințelor clienților.

Pentru ultrafresh (carne proaspată, pește proaspăt, fructe și legume), comenzile la furnizori se fac zilnic, cu o zi înainte de livrare, iar pentru a putea oferi clienților produse foarte proaspete, acestea sunt aduse în dimineața livrării sau cel devreme cu o seară înainte.

Planul nostru este, în primul rând, legat de calitatea gustului produselor și, în final, de calitatea vieții. Mâncare se găsește astăzi peste tot, cu diferite niveluri de calitate. Mâncarea cu gust autentic și îngrijită natural este mai puțin accesibilă. Pe acest segment ne poziționăm și răspundem unui număr din ce în ce mai mare de clienți, cu interes și respect pentru gustul mâncării”, spune Florin Cojocariu, cel de-al doilea antreprenor implicat în proiect și, în același timp, unul din cei 15 furnziori actuali de legume proaspete și plante aromatice pentru magazinul Real Foods.

Real Foods are în plan pe termen mediu atragerea de noi parteneri pentru investiții în expansiunea pe segmentul de catering cu produse naturale.

Si daca tot am vorbit de intoarcere in timp, o piesa evergreen…

0 gânduri despre „De 1 iunie m-am intors in timp! Multumesc Real FoodS!”

  1. acest video mi-a dat de gandit, si ar trebui sa ne dea la toti. Este o realitate cruda despre copii de azi. In aceste zile cand stiinta si tehnologia inainteaza mana in mana e tot mai greu pentru copii sa traiasca copilaria cum am trait-o noi. Cati din copii mai citesc carti, mai asculta povesti sau mai joaca jocurile amintite mai sus.??? o mare parte din vina o au si parintii. bravo pentru aceasta postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *