Fără categorie

Am 2 INVITATII DUBLE la Meciul Romania-Georgia. Dovedeste ca esti suporter fair-play si nu fanatic!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

UPDATE! Fericitii castigatori ai celor doua invitatii duble sunt – Vladimir Adrian Costea si Radu C. Va astept sa-mi dai un SMS la nr 0766402554 ca sa va spun cum puteti intra in posesia premiului. Felicitari si multumesc tuturor participantilor!

Federatia Romana de Fotbal vrea sa-mi cunoasca comunitatea. Mai exact, doi dintre cei mai fideli cititori vor fi recompensati cu doua invitatii DUBLE la meciul Romania-Georgia. Cum le puteti obtine?

In primul rand trebuie sa-mi dovediti ca sunteti suporteri ai nationalei, nu fanatici, nu ultrasi, nu xenofobi. Am aroganta de a afirma ca cititorii mei NU sunt rasisti sau xenofobi, dar pentru ca vreau sa vad cat sunteti de fair-play, am o provocare simpla.

Scrie intr-un comment un mesaj cat mai emotionant, maxim de o propozitie pentru unul dintre jucatorii nationalei din lotul Romaniei. Nu o sa-ti prezint jucatorii. Daca esti suporter sunt sigur ca stii singur care sunt si cum arata FORMULA 11 a Romaniei selectionata de Anghel Iordanescu.

Pentru ca meciul va avea loc vineri, concursul va fi unul fulger si va expira pe data de 2 iunie ora 23:59. Castigatorii ii voi anunta pana vineri 3 iunie ora 11:59 a.m ca sa aveti timp sa mergeti la meci. Castigatorii vor fi alesi prin random.org.

➡ DE CE SA VEZI ACEST MECI?

A trebuit sa treaca 8 ani ca sa mai vedem Romania intr-un turneu de anvergura. E timpul sa dam tot ce avem mai bun ca sa ne sustinem jucatorii si sa credem intr-un fotbal curat, de dragul spectacolului.

Pe 3 iunie, la București, Romania va juca pe Național Arena  impotriva Georgiei, ultimul meci de incalzire inainte de EURO 2016. HAI ROMANIA!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Am 2 INVITATII DUBLE la Meciul Romania-Georgia. Dovedeste ca esti suporter fair-play si nu fanatic!”

  1. Eu sunt Stanciu, nu de azi, ci de la 17, de la Alba Iulia și îi voi dezobișnui pe fanii naționalei de așteptarea de a-l găsi pe noul decar.

  2. Gabi Torje, vreau să te văd cum pui suflet pe teren așa cum o faci la echipele tale de club și la sfârșit să vărsăm lacrimi de bucurie!

  3. Pentru mine, Tatarusanu este unul dintre cei mai tari portari din Europa si sunt sigura ca el si intreaga echipa ne vor face mandrii. De acea, as fi super fercita sa il vad live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.