Actualitate

Cum să alegi inelul de logodnă în funcție de personalitatea ei

Spread the love

Alegerea unui inel de logodnă este cu siguranță o decizie dificilă. Poate cea mai dificilă pe care trebuie să o faci ca bărbat. De ce?

Pentru că este, pur și simplu, un domeniu la care nu se pricep foarte mulți: bijuteriile. Puțini oameni, în general, se pricep la bijuterii. Iar prin „priceput” este vorba de mai mult de a distinge aurul alb de argint sau safirul de topaz.

Ca să poți afirma că te pricepi la bijuterii, trebuie să știi caracteristici importante ale bijuteriilor (precum cei 4C ai diamantelor: carate, culoare, claritate, cut ~ tăietură), proprietăți esențiale ale materialelor prețioase utilizate la crearea inelelor (precum aurul alb, galben sau roz), precum și tipuri de design ale inelelor pe care le poți alege.

Nu poți învăța aceste lucruri peste noapte, deci discută în mod direct cu un bijutier despre toate aceste proprietăți pentru a obține recomandările necesare. Ce nu îți poate spune niciun bijutier despre inelul de logodnă, însă, este dacă acesta se potrivește cu viitoarea ta parteneră de viață.

Poate fi un inel de logodnă creat special pentru viitoarea ta soție?

Absolut!

Nu toate bijuteriile sunt la fel, chiar dacă ți se par că toate sunt sclipitoare și în aceeași măsură de scumpe. Având în vedere că inelul de logodnă este mai mult decât o bijuterie obișnuită, trebuie să te gândești și la ce vrei să transmiți printr-un astfel de simbol.

Desigur, inelul de logodnă este legământul răspunsului pozitiv la întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”

Dar, în același timp, nu vrei ca acesta să semnifice mai mult?

Să se potrivească din prima cu personalitatea viitoarei tale soții? Dacă reușești să faci această potrivire, atunci ce dovadă mai mare a cunoașterii gusturilor și complexității iubitei tale poți oferi?

Cum faci legătura dintre un inel de logodnă și personalitatea partenerei tale de viață?

Pentru a face față cu brio probei de foc denumită popular „cererea în căsătorie”, trebuie să pui totul extrem de bine la punct. Iar acest lucru include, desigur, și inelul de logodnă.

Dacă vrei să alegi un inel care să se potrivească cu personalitatea iubitei tale, atunci primul pas este să îi știi cât se poate de bine gusturile și micile plăceri. Iată câteva trucuri care te vor ajuta:

  1. Descoperă ce tipuri de bijuterii îi plac! Poate este o persoană care adoră aurul, iar în acest caz un inel de logodnă deosebit ar fi cel din aur galben, alb sau roz. În schimb, dacă este genul de persoană cu un ochi pentru argint și doar pentru argint, atunci poate că ar trebui să alegi un inel de logodnă din argint, sau cel puțin din aur alb
  2. Are vreo piatră prețioasă preferată? Dacă iubita ta este genul care adoră bijuteriile cu diamante, atunci ai noroc. Dar dacă nu poartă niciodată diamant, ce faci? Mergi pe varianta clasică a inelului de logodnă cu diamant, sau te îndrepți către o piatră mai exotică? Alegerea e a ta!
  3. Alege o piatră prețioasă potrivită ei! Dacă nu alegi un diamant, care tinde să fie cam la fel, exceptând mărimea și câteodată culoarea (există și diamant negru), atunci trebuie să știi pe ce te axezi. Nu de altceva, dar există foarte multe tipuri de pietre prețioase, gata să fie puse pe un inel de logodnă, precum: ametist, topaz, smarald, rubin sau safir.
  4. Are vreo culoare preferată sau care i se potrivește de minune? Atunci oferă-i un inel de logodnă cu o piatră prețioasă care reflectă această culoare preferată. Ține cont că sunt pietre prețioase care pot avea mai multe culori, precum safirul, care poate fi: galben, alb, roz sau clasic (adică albastru caracteristic)
  5. În ultimă instanță, alege piatra care se potrivește cu ochii ei! Dacă nu ai nicio altă idee, atunci alege piatra prețioasă pentru inelul de logodnă care să se potrivească exact cu nuanța ochilor ei. Peridotul este excelent pentru ochii verzi deschis, smaraldul pentru verde închis iar safirul și topazul pentru ochii albaștri

Ai acum ocazia să iei un inel de logodnă cu personalitate, care să se potrivească exact cu partenera ta de viață. Iar dacă vrei să vezi exact cum va arăta acesta, atunci magazinul online E-ring.ro îți stă la dispoziție cu zeci de modele. Nu trebuie decât să arunci o privire pe site-ul e-ring.ro, și un întreg univers al celor mai frumoase inele de logodnă ți se va afișa.

Alege inelul de logodnă cu sufletul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *