Actualitate, Divertisment, Tineri

Cum poți avea parte de saună privată în camera de hotel, chiar în România

Spread the love

Experiențe exclusiviste în materie de ospitalitate se pot trăi chiar în România, unde piața hotelieră oferă tot mai multe variante premium pentru oaspeți, la prețuri atractive. Iată un bun exemplu în Oradea, unul dintre orașele din România unde dacă nu ajungi cu treabă, merită să planifici oricum o călătorie de plăcere. În Oradea s-a deschis recent un hotel nou, la standard de 4 stele, care dincolo de confort optim și design modern, vine cu ceva în plus, inovator pe piața hotelieră din țara noastră: Glory Hotel Oradea este primul hotel din România dotat cu saune umede și uscate în unele dintre camere.

Exact, saună în camera de hotel, 100% la dispoziția ta! Deci mai mult decât saune puse la dispoziție în comun oaspeților, saune private pentru care nu trebuie să părăsești camera de hotel! Este cu totul special, punctând la maxim la partea de intimitate protejată a oaspeților. Se oferă așadar servicii premium la îndemână pentru relaxare și o stare superioară de sănătate și energie.

Conceptul acestui hotel Oradea cuprinde saune private, detalii elegante și decoratiuni pline de farmec, toate elementele fiind de cea mai înalta calitate, concepute exclusiv pentru comfortul și fericirea oaspeților. Wellness și relaxare completă pentru un sejur de orice fel, de la citybreak la călătorie de afaceri ori călătorie romantică. Hotelul este ideal localizat foarte aproape de centrul orașului Oradea și de toate celelalte obiective importante din zonă. Este inclusiv un hotel Oradea aproape de aeroport. Hotel de business, hotel pentru prieteni sau cupluri – orice variantă este perfect validă. Glory Hotel este aproape și de de mall, de zone de shopping și de restaurante.

După cum se poate vedea în fotografii, dotarea hotelului la standard de 4 stele a fost realizată fără compromis, la cele mai înalte standarde internaționale. Design modern, foarte plăcut, care îți inspiră confortul deplin. Despre calitate, preț avantajos și servicii premium vorbesc perfect calificativele primite în recenziile oneste de la clienții care s-au bucurat deja de cazare la Glory Hotel Oradea. Așadar, nu este doar reclamă. Pe Google și pe principalul website internațional de rezervări cazare, Glory Hotel Oradea impresionează cu numărul de recenzii pozitive, rezultând o notă excelentă și calificativul Excepțional.

Conform comunicatului oficial de lansare, Glory Hotel din Oradea este prevăzut cu 19 camere duble cu paturi confortabile extra – large, 3 dintre camere având saună proprie. Deși oferă avantaje exclusiviste pentru oaspeții săi, Glory Hotel Oradea are o politică de prețuri prietenoasă. Pentru rezervări hotel Oradea se poate accesa website-ul oficial www.gloryhotel.ro. Reprezentanții hotelului pot fi contactați de asemenea la numărul de telefon 0748 780 488.

Când plănuiești o vizită în Oradea cu orice motiv, merită în concluzie să mergi la sigur la partea de cazare alegând Glory Hotel. Municipiul de reședință al județului Bihor, Oradea are multe de oferit în materie de obiective turistice – în oraș, dar și în imprejurimi. Poate vii pentru Cetatea Medievală Oradea sau pentru alte obiective istorice, poate cauți distracție în staţiunea Băile Felix (cea mai mare stațiune balneară din ţară, situată la 9 km de Oradea), poate vrei o aventură la un lac de pescuit Oradea sau să te bucuri de explorare în natură în această zonă superbă a țării noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *