Fără categorie

CONCURS! Te trimit la o nunta de greci la cinema. Nu platesti darul si vezi si filmul gratis!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Nu stiu daca stii dar in cinema s-a pus de o nunta ca la greci. A doua nunta. Daca pe prima ai ratat-o, de data asta te provoc la un concurs sa nu mai ratezi intalnirea cu niste actori de calibru.

 Alina si Ilan Laufer avanpremiera Nunta a la grec 2 Freeman Entertainmen...

La avanpremiera comediei Nunta a la grec 2, de la Grand Cinema & More, au participat urmatoarele vedete: Alina si Ilan Laufer, Xonia, Gabriela Cristea si Tavi Clonda, Crstina Cioran, Dana Savuica, Dya, Vladimir Draghia si Vica Blochina.

In plus, intr-o seara de martie, a avut loc un eveniment cu tematica a la grec, cu presa si vedete la restaurantul grecesc LNKO din Mega Mall. Vedetele care au sarbatorit greceste lansarea filmului Nunta a la grec 2 au fost: Adina Galupa, Doinita Oancea, Dya, Criss, Vlad si Rafa.

Cristina Cioran Vica Blochina avanpremiera Nunta a la grec 2 Freeman Ent...

➡ CONCURS pentru gurmanzi si petrecareti

Au trecut ani de la marea nunta à la grec. Multe s-au schimbat. Toula si Ian au un copil. Dar ceva a ramas mereu constant: familia. Clanul Portokalos inca e mereu aproape. Prea aproape. Si, cand un secret iese la iveala, se gaseste inca un prilej sa se adune cu totii si sa puna la cale… inca o nunta. Si mai mare. Si mai greceasca.

Distribuie acest anunt pe wall-ul tau sau al prietenilor tai si raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul Nunta à la grec 2.  Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii pot merge la film cu buletinul, dupa anuntarea numelor lor.

INTREBARE

Ian, sotul Toulei, este interpretat de acest actor, celebru pentru rolul lui Aidan, partenerul sexy al lui Carrie din Sex and the City. Care este numele lui?

a)            John Corbett

b)            Aidan Quinn

c)            Chris Noth

Rapspunde la aceasta intrebare pana 11.04.2016. Pana pe 13.04.2016 vor fi anuntati aici cei doi castigatori. Castigatorii vor fi alesi cu random.org.

Nunta a la Grec 2, o comedie distribuita de Freeman Entertainment.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „CONCURS! Te trimit la o nunta de greci la cinema. Nu platesti darul si vezi si filmul gratis!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.