Fără categorie

Concurs electrizant cu energizante!

Spread the love

Pentru ca suntem in plina vara si stiu ca aveti nevoie de un plus de energie dupa sedintele de electrostimulare, DM Perfect FIT te provoaca la un concurs.

green_monster_energy_flavor

Premiu?

Un bax de sase cutii de Monster Energy, fiecare cutie de 500 ml.

De ce Monster Energy?

Pentru ca odata ce ai sorbit prima inghititura poti sa fii sigur ca a inceput sa lucreze, iar efectele pe care le produce incepi sa le intelegi deja in primele 15 minute. Simti ca poti sa faci orice si cel putin 4 ore va lucra intens in organismul tau iar efectul de halo se va simti cam 12 ore. In conditiile in care esti obosit, Monster actioneaza ca un chip tuning asupra psihicului si a tonusului muscular, lasand in urma o masinarie turbo pregatita pentru o noua zi de curse. Monster vine ca turnat dupa o sedinta de electrostimulare, sedinta unde arzi in 20 de minute tot atatea sute de calorii ca dupa 6 ore de antrenament de fitness intens.

Cum poti participa?

Like paginii de facebook si share acestui post.

Perioada de desfasurare?

26.07.2015 pana pe 14.08.2015.

Castigatorul va fi ales prin random.org pana pe data de 15.08.2015 ora 23:59.

0 gânduri despre „Concurs electrizant cu energizante!”

  1. „Monster” nu este un oarecare energizant ,ci oferind 4-5 arome diferite,nu este doar o simpla bautura energizanta ,ci iti ofera cea mai puternica doza de energizare de pe piata bauturilor energizante din Romania ..Un schimb fata de cele 3 ingrediente extract de seminte de Ginseng Guarana si L.-Carnitina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *