Divertisment

Cinema în aer liber – Parcul Titan – thrillere și un film de animație

Spread the love

Vara continuă să ofere experiențe cinematografice de neuitat pe Insula Artelor din Parcul Titan, datorită evenimentului „Cinema în aer liber”. A doua săptămână a acestui festival aduce în atenție o selecție captivantă de filme, îmbinând genurile thriller și animație, pentru a răspunde gusturilor diverse ale publicului.

Programul Săptămânii:

Joi, 24 august – „One Piece Film: Red” Pentru iubitorii de animație, seara de joi aduce în prim-plan aventurile fascinante ale lui Uta, o cântăreață cu o voce angelică și o identitate secretă. „One Piece Film: Red” surprinde momentul în care Uta decide să-și dezvăluie adevărata identitate într-un concert live. Însă surpriza vine odată cu detaliul șocant: Uta este fiica celebrului Shanks! Un film plin de emoție și mister, cu o poveste ce va captiva întreaga familie.

Vineri, 25 august – „Decizia de a pleca” Vineri aduce o doză intensă de suspans și dramă prin filmul „Decizia de a pleca”. Un detectiv experimentat investighează moartea enigmatică a unui bărbat, iar ancheta îl aduce în contact cu soția acestuia, Seo-rae. Însă pe măsură ce descoperă mai multe, detectivul se simte tot mai atras de această femeie tainică. Cu 2 nominalizări la BAFTA și o poveste captivantă, acest thriller este o alegere excelentă pentru o seară plină de suspans.

Sâmbătă, 26 august – „Conspirație la Cairo” Într-o notă politică și intrigantă, „Conspirație la Cairo” dezvăluie povestea lui Adam, un student care se află în mijlocul luptelor pentru putere din Universitatea Al-Azhar din Cairo. Cu nominalizări prestigioase la festivaluri importante, filmul explorează tensiunile și interesele ascunse care guvernează lumea politică și religioasă. O incursiune în universul complex al intrigilor și deciziilor cruciale.

HANDOUT IMAGE: Tawfeek Barhom in “Cairo Conspiracy,” from Tarik Saleh, a Swedish director of Egyptian descent. Image from Samuel Goldwyn Films press website. *USE ONLY WITH DIRECT COVERAGE OF (movie), ACROSS PLATFORMS, NO SALES, NO TRADES*. NO SALES. NO TRADES. FOR USE ONLY WITHIN THE SERIES’ PUBLICITY WINDOW. Photo Courtesy of Samuel Goldwyn Films

Duminică, 27 august – „Kompromat” Finalul săptămânii aduce un thriller francez inspirat din evenimente reale, „Kompromat”. Filmul urmărește povestea unui diplomat francez care se confruntă cu acuzații grave și se trezește într-o situație disperată în Siberia. Cu suspans la fiecare pas și o perspectivă captivantă asupra luptei individului împotriva sistemului, acest film oferă o experiență intensă și emoționantă.

Primăria Sectorului 3 rămâne fidelă scopului său de a aduce filme de calitate publicului larg, prin intermediul evenimentului „Cinema în aer liber”. Cu echipamente de proiecție performante și un ecran impresionant, experiența de vizionare este comparabilă cu cea din sălile de cinema de top.

Evenimentul este parte a rețelei „Europa Cinemas” și beneficiază de sprijinul unor parteneri media de prestigiu. Pentru detalii despre filmele din program, orar și reguli de participare, puteți accesa site-urile oficiale ale Primăriei Sectorului 3 și ale evenimentului „Cinema în aer liber”. Așadar, bucurați-vă de serile de vară într-un mod inedit, înconjurați de filme captivante și peisaje impresionante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *