Fără categorie

Cel putin 3 motive pentru care NU vreau sa ratez WEBSTOCK 2016

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

13537705_1065006150201429_182794228876119658_n

Comunitatea pasionata de mediul digital isi da intalnire pentru a noua oara la Webstock. Din fericire pentru mine si din nefericire pentru altii fac si eu parte din comunitatea asta, asa cum sunt, cu multe defecte si mai putine calitati. Ceea ce e fascinant este faptul ca persoanele care ma blameaza sunt doldora de moralitate, iar d.p.d.v. al „esteticii cerebrale” sunt o intruchipare a omului Vitruvian al lui DaVinci si au inteligenta fabuloasa a lui Isaac Newton, gen, niste genii, niste somitati, a caror opinie trebuie inteleasa si ascultata mai ceva precum poruncile lui Moise.

fdg

Dar sa revenim in zilele noastre si sa lasam ce e al Cezarului, Cezarului, si frustratii sa-si pastreze frustrarile. Daca inca n-ati aflat, conferinta va avea loc in data 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel si va cuprinde atat dezbateri si prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards. 

Dar ceea ce este si mai interesant de abia acum urmeaza…

facebook-blogger1

➡ PRIMUL MOTIV – Webstock Awards

Anul acesta m-am inscris si eu la categoria – BLOGGERS PROJECTS cu proiectul „Adopta un film romanesc”. Vreau sa multumesc pe aceasta cale unor oameni deosebiti precum – Monica Felea, Irina Verlan, Andreea Mihaila, Iulia Matache, Petruta Cretu, Raluca Uluiteanu si daca mai sunteti va multumesc si voua si va cer scuze pentru omisiune dar e tarziu si memoria imi joaca feste.

Vreau sa castig, si daca voi castiga va fi premiul nostru, daca nu, inseamna ca mai am de invatat pana la editia viitoare. Pentru nostalgici, asa a aratat banner-ul campaniei de atunci

cfhc

➡ Conferinta Webstock

Cea de-a noua editie a Webstock este organizata in doua sesiuni axate pe temele: My Story si The Present is Visual si in 6 conferinte paralele, gandite sa se desfasoare fie sub forma unor discutii libere, fie a unor prezentari sustinute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc in paralel, dupa-amiaza, sunt: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.

13557828_1065002046868506_4293409088233123578_n

➡ Speakeri recunoscuti la #webstockro

Speakeri numai unul si unul, fiecare creativ in felul sau. Recunosc ca sunt curios de mor sa-l vad pe Marian Godina face to face. Sunt curios daca aduce si cateva carti 🙂

Dupa cum spuneam, voi spicui cateva dintre numele cheie:

Marian Godina; Alexandru Tomescu; Adi Hadean; Dana Rogoz; Sorin Onisor; Matei Dima; Bianca Adam; Costin Cocioaba; Irina Alexandru; Geanina Staicu-Avram; Lucian Mindruta; Vlad Petreanu. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

fcgh

Ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate direct pe site.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

3 gânduri despre „Cel putin 3 motive pentru care NU vreau sa ratez WEBSTOCK 2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *