Fără categorie

Nerve – o provocare pentru box office, o provocare pentru bloggeri

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

nerve_5

Debut în forţă pentru ,,Nerve: Adevăr sau provocare”, thriller-ul care a riscat totul şi a câştigat lupta pentru supremaţia box office-ului românesc, după ce a fost vizionat în acest weekend de 27.282 spectatori şi a generat încasări în valoare de 502.223 lei.

nerve_4

Cu Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale, ,,Nerve: Adevăr sau provocare” a surclasat în clasamentul veniturilor generate din încasarile cinematografice comedia românească ,,#Selfie69”, care a debutat cu venituri de 422.592 lei şi un total de 25.121 spectatori, pozitia a treia in box office-ul de weekend revenind producţiei ,,Bridget Jones însărcinată”, care a insumat incasari in valoare de 289.124 lei si 14.497 spectatori.


,,Nerve: Adevăr sau provocare” îşi captivează audienţa cu o întrebare simplă: îţi place să priveşti sau să joci?

Ceea ce a început online ca un joc amuzant de adevăr sau provocare, în care participanţii îşi asumă riscuri din ce în ce mai mari pentru recompense pe măsură, a devenit în scurt timp un fenomen global. Însă, pe măsură ce numărul utilizatorilor creşte, provocările devin din ce în ce mai periculoase.

Timida și conștiincioasa elevă Venus „Vee” Delmonico (Emma Roberts), aflată în ultimul an de liceu, evadează din zona de confort atunci când se înscrie pe negândite în jocul Nerve, o competiție plină de adrenalină transmisă în direct pe internet. Tinerii amatori de senzații tari se înfruntă unul pe celălalt printr-o serie de provocări care devin din ce în ce mai intense, de la unele ușor penibile la altele de-a dreptul mortale, în timp ce o comunitate anonimă de „privitori” îi instigă la acțiune.

Când Vee trebuie să joace împreună cu un străin misterios pe nume Ian (Dave Franco), chimia lor imediată îi transformă în staruri în mediul online, aceștia devenind favoriții fanilor.

Totuși, pe măsură ce noaptea se apropie de sfârșit, Vee se îndepărtează de prietenii ei dintotdeauna și își pune viața la bătaie în căutarea banilor și a faimei.

Descoperind un secret privitor la trecutul lui Ian, Vee își dă seama că viitorul familiei sale e în pericol. Pe măsură ce tensiunea se acumulează, mizele cresc – iar posibilul rezultat se schimbă de la câștigi sau pierzi la trăiești sau mori.

,,Nerve: Adevăr sau provocare” este regizat de Henry Joost și Ariel Schulman (Catfish, Activitate paranormală 3), scenariul fiind scris de Jessica Scharzer (Povești de groază americane, Febra disco), pe baza romanului autoarei Jeanne Ryan.

În film apar Emma Roberts (Povești de groază americane, Noi suntem familia Miller), Dave Franco (Vecini de coșmar, Now You See Me: Jaful perfect), Emily Meade (Cei rămași, Acel moment penibil), Miles Heizer (Numai tată să nu fii!, The Stanford Prison Experiment), Colson Baker (Beyond the Lights, Punk’s Dead: SLC Punk 2) și Juliette Lewis (Dispăruți în Wayward Pines, Ținutul din mijlocul verii).

,,Nerve: Adevăr sau provocare” a avut premiera în cinematografe pe 16 septembrie, un action-thriller ca un roller-coaster, un film intens, plin de suspans, cu Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale.

party-nerve-15

➡ Si bloggerii au trait experienta NERVE

Freeman Entertainment, alaturi de partenerii sai Jubile si Stone Club, au provocat mai multi bloggeri sa retraiasca scenele de adrenalina din filmul Nerve.

Ca sa prinda curaj, persoanele invitate au fost rasfatate cu preparate delicioase si vin.

Atmosfera eclectica a fost completata de elementele de decor ale localului. Candelabrul urias din centru si nuantele de rosu aprins.

party-nerve-13

„Scena”provocarilor inspirate din film a fost chiar salonul central al localului Stone Club, un loc amplasat central, foarte aproape de Piata Rosetti cu o istorie care se pierde in negura timpului…

Am aflat ca aici se pot tine petreceri private restranse sau tot felul de evenimente tematice. Noi ne-am distrat, daca vreti sa va distrati si voi mergeti la film!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.