Fără categorie

Ce s-a schimbat in 30 de ani de viata si ce poti schimba TU!?!

Spread the love

Timpul trece mai repede decat ne putem imagina. Ne trezim zi de zi, cei care au noroc, cei care traiesc in celule familiale sanatoase, ne vedem de viata noastra. Dar lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum le percepem si nici nu se schimba din inertie. Sa va sau un exemplu si sa plecam putin intr-o incursiune prin amintiri.

O calatorie cu steaguri personalizate de diferite culori, o calatorie colorata cu steaguri publicitare, o aventura cu steaguri publicitare personalizate, pentru ca totul in jurul nostru e culoare…

afis-publicitar

A venit iarna lui 23 decembrie 1989. E ziua mea. Dar nimeni n-are chef de asta. Acum cand ma gandesc la acele vremuri nu pot sa nu ma gandesc la un pasaj citit recent pe un site de carti. Am o amintire cu o carte care se pliaza perfect pe situatia de acum 24 de ani. „Acolo scrie ca vine iarna, dar iarna deja a sosit peste mine, peste noi, peste toata Romania. Daca acolo scrie ca fortele intunecate isi aduna puterile, aici fortele obscure deja trag sforile. Au schimbat sistemul cu aceeasi oameni. Steaguri personalizate fluturate peste tot, steaguri publicitare cu mesaje, totul e culoare”

autocolant-auto

➡ amintiri cu si despre steaguri

In spatele zidului Berlinului se mai pastreaza urme zobite a 50 de ani de comunism. Acolo, in acea carte se vorbeste despre intrigi, comploturi, tradari, victorii si teroare, dar realitatea e mult mai crunta decat in viata personajelor familiei Stark de Winterfell. Aici, in tara asta, au murit mii de tineri la Timisoara, soldatii au fost tradati de catre comandanti si invers, minerii au fost manevrati, oamenii au complotat, s-au inventat teroristii rusi, KGB-isti, au disparut si au reaparut securistii. Urzeala din acea carte s-a transformat in acele vremuri in Urzeala Romaniei si cand ma gandesc ca in urma cu nici cateva luni ma jucam, inocent.

De atunci au trecut mai bine de 25 de ani, eu deja merg astazi pe 33 si mi-am dat seama cat de puternici suntem cand suntem multi si ca adevaratele schimbari majore vin de la noi, daca suntem intr-un numar cat mai mare implicati in aceeasi directie.

Ce vreau sa punctez este ca schimbarile vin de la oameni si ca dincolo de un regim social sau altul se afla oameni. De ce va spun asta? Pentru ca e timpul ca si voi, oameni moderni sa aveti initiativa si spirit civic, sa va fluturati steagurile personalizate atunci cand aveti nevoie de ceva stringent.

online10

➡ dincolo de povesti, fotografia unui brand -HeadPrint

Povestea HEADprint incepe in 2005 si este scrisa  de catre Andrei Barlateanu si Virgil Constantin ca si companie de solutii IT hardware. Dupa o vreme compania s-a reprofilat si a intrat in domeniul productiei publicitare si printului de mici si mari dimensiuni.

In 2011 HeadPrint a introdus pe piata romaneasca conceptul de Web2Print – o solutie completa, online, special gandita pentru clientul de print si productie publicitara.

Anul 2015 a fost anul extinderii pentru HeadPrint prin achizitionarea unei hale de productie in Bucuresti (zona Pajura) de peste 1000mp acomodand astfel spatiul necesar de productie in continua crestere.

In 2016 s-a lansat noua platforma HeadPrint.ro cu un sistem mult imbunatatit de order-tracking, provisioning si client support, aducandu-ne mai aproape de client, oferind timpi de productie si mai scurti iar controlul datelor si al calitatii lucrarilor crescand semnificativ.

Valorile companiei
• Onestitatea si integritatea sunt fundamentale pentru dezvoltarea companiei noastre.
• Facem ceea ce este necesar pentru a ne ajuta clientii.
• Suntem o echipa. Respectul, bunul simt si zambetul sunt secretele noastre.
• Suntem adaptabili si flexibili. Simplitatea este drumul nostru.
• Evoluam in fiecare zi.

Tehnologie
Atuul HeadPrint.ro este gama vasta de servicii si tehnologii detinute si vasta experienta acumulata – astfel acomodand aproape toate nevoile clientilor nostri fie ca este vorba de print digital, vopsitorie in culori speciale, decupare CNC, productie standuri publicitare sau creatie si productie art-deco.

HeadPrint.ro poate considerat in toate aspectele One Stop Shop pentru toate cerintele de print, de la carti de vizita si cataloage pana la bannere, steag, tapet sau print pe materiale rigide. Platforma Web2Print Headprint prezinta multe avantaje ce vin in intampinarea nevoilor clientilor: preturi calculate automat cu discount in functie de volum, eligibilitate calculata automat pentru termeni de plata preferentiali si discounturi de agentie, management al graficilor uploadate, istoric comenzi, emitere comenzi sau oferte, notificare prin SMS de stadiul comenzilor.

Si asta dintr-un motiv simplu. Calitatea se naste in timp si timpul contureaza excelenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.