Actualitate, Social, Tineri

Campania „SloMo la volan” lansată de Bergenbier

Spread the love

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, își asumă un rol important în promovarea conducerii responsabile, lansând în noiembrie 2023 campania „SloMo la volan”. Acest proiect ambițios are ca principal obiectiv educarea și sensibilizarea șoferilor cu privire la consecințele consumului de alcool în timpul conducerei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu sprijinul fostului pilot de raliuri, Titi Aur, această campanie reafirmă conceptul de „zero toleranță la alcool la volan”. Mai mult decât atât, aduce în prim-plan educația publicului prin intermediul unor pastile audio concepute pentru a îmbunătăți reflexele șoferilor.

Punctul central al acestei inițiative este platforma digitală slomolavolan.ro, unde publicul poate accesa nouă episoade informative despre conducere defensivă. De asemenea, site-ul oferă o componentă interactivă, permițând vizitatorilor să înregistreze mesaje audio exprimate cu încetinitorul, simulând astfel efectul consumului de alcool asupra reflexelor de vorbire.

Bogdan Jianu, Director Interim de Marketing la Bergenbier S.A., subliniază importanța consumului responsabil în strategia brand-urilor din portofoliu. Lansarea acestei campanii reflectă angajamentul ferm al companiei față de prevenirea consumului de alcool la volan.

În portofoliul său, producătorul oferă nouă sortimente non-alcoolice, iar Bergenbier Fără Alcool se evidențiază ca lider în acest segment. Cu această inițiativă, compania își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la reflexele șoferilor și să reitereze importanța zero toleranței pentru alcool la volan.

Elena Ion-Bălescu, Brand Manager Bergenbier, evidențiază faptul că campaniile dezvoltate de companie au întotdeauna un accent pe responsabilitate. „SloMo la volan” este un proiect complex, care a fost realizat printr-o colaborare strânsă cu Titi Aur, un expert în conducere defensivă, pentru a transmite publicului informații și sfaturi esențiale din perspectiva experienței sale.

 Titi Aur accentuează importanța responsabilizării șoferilor cu privire la riscurile legate de consumul de alcool înainte de a se urca la volan. Colaborarea cu Bergenbier S.A. îi oferă oportunitatea de a împărtăși informații și sfaturi valoroase pentru toți șoferii.

 

Campania „SloMo la volan” poate fi urmărită pe canalele oficiale Bergenbier S.A., pe platforma slomolavolan.ro și la stația de radio Kiss FM. Această inițiativă are un impact semnificativ asupra sensibilizării publicului cu privire la consecințele periculoase ale consumului de alcool înainte de a lua volanul, promovând astfel conducerii responsabile în trafic.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark și  Granat, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

 

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *