Fără categorie

Baniciu, Iris, Gyuri Pascu, Directia 5 si Gheorghe Zamfir AU DANSAT IN PLOAIE!

Spread the love

A fost rupere de nori in Muscel in zilele de 23-24-25 iulie, dar asta nu a oprit sarbatoarea si entuziasmul. Ce sarbatoare!?

680 de ani de la stabilirea capitalei
Tarii Romanesti la Campulung (1330 – 1369)

Ne va  bucura sa ne fiti partas, de veti putea veni
„pe-o spranceana de lumina, lang-o lacrima de rai” sa fim
„Impreuna pentru Campulung”,
intru iubire in vechea noastra cetate, la sarbatoarea
Zilelor Municipiului Campulung

Mai pe scurt lucrurile au stat cam asa. Vineri, dupa ora 22:00, in plin spectacol ud tinut de natura dezlantuita, trupa Directia 5 a facut atmosfera si au topit si cea mai mica urma de picatura de ploaie.. Piese ca „Povestea noastra”, „Am nevoie de tine” sau „Esti stilul meu” au intrat parca in sangele spectatorilor….Dar asta a fost doar incalzirea…

Sambata, Gyuri Pascu, Baniciu si Cristi Minculescu au dat clasa si au demonstrat inca odata ca muzica buna nu are varsta iar rockul, folkul si bass-ul nu au apus chiar daca un „chior defect la tete” ne-a facut pe 99% dintre noi manelisti!

Ce a fost si mai interesant a fost ce a urmat dupa concertul Iris. Imediat dupa piesa „Strada ta”, Cerul s-a spart pur si simplu si a pornit potopul. Lumea s-a „organizat” care cum a apucat ori pe sub primarie ori pe sub Mall-ul din Campulung. Am vazut chiar si  taxi-uri Tico cu 6-7 persoane. Pacat ca imi murise bateria ca pozele din seara aia meritau 20 plus daca le finalizam:).

Dar sa trecem peste polemici si regrete si sa continuam rezumatul cu ziua de duminica, cand, dupa atata dantuiala a venit timpul si pentru ceva chillout si reteta s-a transmis publicului prin naiul magic al lui Zamfir.

Multumesc pe aceasta cale primarului Calin Andrei, care, a dovedit inca odata ca spiritul liberal gaseste intotdeauna resurse pentru evenimente care nu trebuiesc uitate. Multumesc de asemenea si fostului meu coleg de la Argesul, Mircea Sararescu, care m-a ajutat sa dau culoare acestui post cu o serie de fotografii.

LA MULTI ANI Campulung Muscel!

Bogdan Daradan

Foto: Mircea Sararescu

0 gânduri despre „Baniciu, Iris, Gyuri Pascu, Directia 5 si Gheorghe Zamfir AU DANSAT IN PLOAIE!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.