Fără categorie

Liliana Geanina Neagu: Daca nu exista arta in dans o inventam EU!

Spread the love

Liliana Geanina Neagu se defineste ca fiind o persoana sociabila, perseverenta, meticuloasa, melancolica,  optimista, plina de viata, care se bucura de fiecare moment si clipa petrecuta alaturi de cei dragi. „Sunt genul de persoana care se bucura si rade si in momentul cand priveste o frunza cazand pe jos. Iubesc natura si tot ce ne ofera mediul inconjurator. Traiesc fiecare anotimp cu emotiile cuvenite si incerc sa fac tot ce simt fara limite inutile impuse„, spune Lili. Lili este atrasa de arta in complexitatea ei pentru ca iubeste sa deseneze, sa cante, sa danseze si sa sa scrie poezii. In prezent Lili este dansatoare si coregraf la trupa Allanya si cocheteaza si cu lumea modei. Dar lucrurile nu se opresc aici…

Reporter: Care e secretul tau de reusesti sa iti gasesti inspiratie pentru ARTA?

Lili: Atunci cand compun poezii si povesti pentru copii pur si simplu traiesc in alta lume,ma simt ca intr-un basm totul este diferit,personajele imi ghideaza imaginatia iar eu astern pe hartie sentimente si stari profunde. La coregrafie inspiratia vine din tot ce ma inconjoara.Incerc sa observ mici detalii,aspecte din orice pentru ca totul ma ajuta pentru a-mi facilita munca care urmeaza,sincronizarea si emotia pe care trebuie sa o transmita celor care privesc. Cat despre design vestimentar,eu il consider doar o joaca.De ce spun lucrul acesta? Pur si simplu ma joc cu nuante,materiale,texturi si idei.Le combin pentru tinute atat casual cat si pentru ceva elegant si cu bun gust.

Reporter: Ce asteptari ai de la viata?

Lili: Sunt o persona care isi face planuri si isi traseaza o traiectorie in viata asa ca din punctul meu de vedere imi doresc ca peste 5 ani sa acumulez cat mai multa experienta din domeniile care ma pasioneaza.Vreau sa fiu la fel de optimista si plina de viata ,dinamica sociabila si perseverenta ,sa zambesc la fel de mult si sa ii fac pe cei alaturi de mine sa treaca mai usor peste greutati.

Reporter: Care e cea mai mare dorinta a ta?

Lili: Cea mai mare dorinta a mea in acest moment este sa fiu sanatoasa atat eu cat si familia mea,cei apropiati mie pentru ca restul lucrurilor vin de la sine.Daca vrei ceva cu adevarat  si lupti pentru ceea ce crezi poti sa iti indeplinesti orice dorinta sau vis.

Reporter: Un mesaj pentru cititori

Lili: Sa aiba incredere in ei si in fortele lor .Sa fie optimisti pentru ca toate lucrurile au o rezolvare.Sa gaseasca in interiorul lor acel lucru pentru care au fost facuti si sa zambeasca mai des,viata este frumoasa doar daca noi vrem sa fie.

Bogdan Daradan

0 gânduri despre „Liliana Geanina Neagu: Daca nu exista arta in dans o inventam EU!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *