Fără categorie

Ana Marin despre National Magazin, o noua nevoie creata pentru a fi citita si dorita

Spread the love
Ana Marin, alaturi de echipa sa entuziasta, a inceput sa construiasca de cateva luni un nou proiect editorial de impact national – Revista National Magazin. Cum a inceput aceasta poveste!? „National Magazin s-a nascut din dorinta de a face ceva dupa care am alergat toata viata, din dorinta de a lucra alaturi de tineri competenti potriviti, din dorinta de a fi noi prin voi”, ne-a raspuns zambind…Dar sa rasfoim impreuna povestea…

Reporter: De ce si cand a aparut ideea National Magazin?
Ana: National Magazin a prins contur la initiativa a 3 oameni care intr-o zi au vrut sa dea lumii ceva maret –  O publicatie cu care sa se mandreasca toti romanii. National Magazin va fi o publicatie care se va ridica din multime si va spune povestile unor tineri talentati, va vorbi despre afacerile reusite a unor romani de doar 24 de ani, va evidentia campioni mondiali ce au dus numele tarii peste hotare, va expune interviuri cu oameni din domenii ca financiar-bancar, economie, juridic si o va face intr-un limbaj pe intelesul tuturor. Pe langa aceste domenii punem baza pe cultura, promovam teatrul, cartea, muzica, filmul si o categorie de mare success, promovam locuri, peisaje din Romania mai putin stiute de noi toti !

Reporter: Care crezi ca vor fi atuurile acestei publicatii?
Ana: Fiecare sectiune din revista noastra este un atuu. Vom fi acea publicatie care vorbeste numai despre romani, romani talentati, tineri care au intr-adevar ceva de spus, inventii ale lor, cariere, artisti, traineri. Nu suntem tabloid de scandal, nu avem domnisoare dezbracate care ne prezinta vremea, nu ne bagam in politica, nu avem moguli in spate care sa ne dicteze ce sa scriem. Suntem noi, cei care credem in valorile noastre, cei care oferim articole de buna calitate, cei care dam o sansa tuturor.

Reporter: Ce crezi despre piata de reviste din Romania?
Ana: Piata revistelor din Romania se stie ca este in continua scadere. Publicatii mari si-au micsorat tirajul si au probleme. Se spune ca in 10 ani va disparea de tot presa scrisa, va ramane doar cea online. Este trist, intotdeauna o sa simt nevoia sa citesc dupa hartie, nu de pe toate felurile de gadget-uri, insa eu nu-mi fac probleme. Revista National Magazin va rezista, o distribuim gratuit pe baza de lista preferentiale, nu ne dorim sa ajungem la chioscuri, oferim valoare si calitate in felul nostru.

Reporter: Care va fi targetul National Magazin?

Ana: Am ales sa distribuim revista National Magazin angajatilor din middle si top management din centre de afaceri, banci, ministere, notariate, cabinete medicale particulare. Calitatea revistei se poate vedea inca de la primele pagini, oferim oamenilor targetati articole de interes in orice domeniu ce activeaza, interviuri, informatii generale din domenii variate, continut ce se poate parcurge atat in pauzele de cafea sau in pauza de masa, cat si acasa, in vacante sau in metrou, formatul revistei facand-o foarte usor de rasfoit.

Reporter: Un mesaj pentru tinerii care vor sa colaboreze cu echipa National Magazin

Ana: Cum am precizat si mai sus, oferim tuturor o sansa, si aici nu-i omitem nici pe studentii la jurnalism. Stim ca se gasesc foarte greu joburi pentru ei, de aceea noi dorim sa-i ajutam, sa le fim alaturi, pentru ca mizam pe talentul lor. Am dat mai multe anunturi pentru recrutarea de editori pe diferite sectiuni. Daca nu mi s-a parut ca se incadreaza pe acele sectiuni, i- am directionat catre altele. Le-am expus faptul ca nu impun limite, subiecte anume (bineinteles sa se incadreze pe tema sectiunii), ba din contra accept propuneri de subiecte iar initiative este binevenita. Singura cerinta a fost sa fie pasionati de scris, sa o faca din pasiune, sa fie comunicativi si sa creada in valorile in care si noi credem. Numai asa ne putem indeplini misiunea, din pasiune !


Interviu realizat de Bogdan Daradan

0 gânduri despre „Ana Marin despre National Magazin, o noua nevoie creata pentru a fi citita si dorita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *