Atelier de Idei

Ultima dezbatere Dezbate ROMANIA – Crezi ca Scoala ingradeste personalitatea?

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Tu crezi ca Scoala ingradeste personalitatea? Care ar putea fi argumentele pro si contra? Vor incerca sa le prezinte pe cele mai bune si sa convinga juriul, ultimele doua echipe de studenti care participa la cea de-a patra runda a concursului de dezbateri „Dezbate Romania – ediţia a II-a”.

Ai si tu o parere sau vrei sa afli ce au de spus studentii de la Universitatea „Babes-Bolyai”, din Cluj si cei ai Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, din Iasi?

Vino joi, 5 mai 2011, incepand cu orele 13:00, in sala Robert Schuman din incinta Academiei de Studii Economice Bucuresti (str. Caderea Bastiliei nr.2-10, et.2).

Ca de fiecare data, pentru toti cei prezenti, organizatorii au pregatit si un concurs cu premii.

Dezbate Romania este un proiect al Societății Civile pentru Reforma Morala și al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Parteneri educationali: Senatul Studentesc ASE, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Uniunea Studentilor din Romania, Asociatia Studentilor în Stiinte Politice din Universitatea Bucuresti,  Asociatia Studentilor la Istorie „Dacia”, FISCHER International

Parteneri media: Stud-life, Presa în Blugi, BizChannel, StartUB, Online Student

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *