case de vis - casa in copac
Actualitate

Aluroller.ro, magazinul din care se pot comanda cele mai bune plase pentru insecte

Spread the love

Casa are nevoie sa inspire aer curat in diminetile de vara. Nu putem sa stam cu geamurile deschide tot timpul, fiindca mirosurile neplacute ar pune stapanire in acest fel pe casa.Noaptea transpiram si mirosul patrunde in cearsafuri, dar se emana si in dormitor. De la bucatarie se simte mirosul de mancare, fiindca gatim si vara, daca vrem sa mancam sanatos.Deschidem geamurile sa simtim parfumul ciresului inflorit din fata casei sau teiului inflorit, dar fara cele mai bune plase pentru insecte suntem amenintati toti din casa.

case de vis - casa in copac


Nu exagerez deloc. Spuneti-mi daca vara treceti fara teama prin piata de flori sau prin sectorul de fructe! Imi place sa admir zambilele, trandafirii, tuberozele si sa vad cirese si capsuni rasfatandu-se pe tarabe, dar trec cu teama pe langa ele, mai les cand piata este in aer liber.
Uneori sunt nevoita sa ma apar cu amandoua mainile de albinele care invadeaza spatiul respectiv. Stiu ca in orice secunda pot sa ma intepe, fiindca sunt iritate de:

-culorile vii. Bluzele sau rochiile rosii, portocalii si galbene le atrag, fiindca seamana cu florile, iar albinele sunt harnice. Cand realizeaza ca s-au inselat si ne mai vad si pe noi ca ne aparam cu mainile amenintandu-le, infig acul, sa se apere.
-parfumurile puternice care le imita pe cele ale florilor.
Cartile care trateaza aceasta tema atrage atentia asupra acestui fapt. Nu trebuie sa intram in raza de actiune a albinelor cand suntem imbracati/imbracate in culori vii si ne-am parfumat.
Iti doresti parfum de primavara in casa ta? Daca vrei sa te bucuri linistit de el, monteaza plase de insecte de calitate superioara.

Pe site-ul magazinului Aluroller.ro gasesti urmatoarele plase de tantari de cea mai buna calitate:

-plase fixe, care se pot monta foarte usor.
-plase de insecte pe balamale.
-plase insecte tip rulou
-plase insecte pe role sau culisante
-plase insecte plisee
-plase insecte cu forme neregulate potrivite pentru mansarda sau pentru ferestrele cu forme atipice.

Clientii pot alege singuri produsele, in cazul in care sunt bine informati si stiu ce vor sau pot solicita consultanta gratuita specialistilor care preiau comenzile. Plasele pentru tantari pot fi montate pe geamurile existente sau incorporate in rulourile exterioare din aluminiu, pentru a se asigura izolarea totala a casei. Rulourile exterioare din aluminiu sunt in prezent la reducere cu 30% si cumparatorii primesc o serie de oportunitati la pachet, menite sa ii incurajeze sa plaseze acum comenzile lor.

Iata lista completa a facilitatilor:

1. Rulourile exterioare de aluminiu sunt cu 30% mai ieftine.
2. Consultanta si masuratorile sunt gratuite.
3. Montajul este asigurat de catre profesionisti, care vin cu tot ceea ce au nevoie si nu deranjeaza clientii in niciun fel.
4. La cerere se asigura si reparatiile post-garantie.

Dar ce se intelege prin plase de tantari de calitate premium?

-plase suficient de dense prin care nu poate trece nici cel mai mic tantar. Materialul din care sunt facute plasele pentru tantari marca Aluroller.ro respecta acest criteriu.
-materialul nu se rareste si nu se taie in timp din cauza razelor solare. Din moment ce au fost cumparate si montate sunt garantate mai mult timp.

Aluroller.ro este magazinul sigurantei casei tale. Produsele de aici stau de veghe ca in locuinta ta sa nu intre: tantari, muste si albine. Toate acestea ar veni in contact cu tine si cu ai casei si in acest mod ar putea provoca imbolnaviri grave. In plus, intr-o casa cu insecte, s-au dus linistea si confortul. Esti pe cale sa explodezi, cand o musca se roteste prin biroul tau de zeci de ori si scoate zgomotul acela ingrozitor, in plus este mare, negra si lucioasa. Insectele deterioreaza si zugraveala din case prin punctele negre specifice pe care le depune pe suprafetele peretilor sau pe tavan. Uneori esti nevoit sa speli perdelele mult mai des, fiindca in fiecare zi insectele le insemneaza. Prin urmare cantareste bine acum la ce pericole te expui fara plasa insecte si nu mai intarzia cu plasare comenzii!

S-a constata ca rulourile exterioare din aluminiu reduc factura la electricitate si vara si iarna. Vara vei folosi mai putin aparatul de aer conditionat, fiindca soarele nu bate cu putere in camera, in plus, aerul cald de afara este tinut departe de casa de catre rulouri.
Iarna gerul nu poate intra in casa, dar nici caldura nu poate iesi, fiindca simultan cu rulourile dispar fisurile din tamplarie, orificiile aparent invizibile prin care intra frigul.

Cei care stau langa geam stiu ca simt ca stau in curent si nu isi explica de ce, fiindca geamul este bine inchis.
In realitate este vorba despre aceste orificii care dispar complet cand rulourile exterioare sunt montate cu simtul raspunderii de catre specialisti.

Acum este momentul schimbarilor, cand stati acasa si puteti sa faceti multe imbunatatiri casei, ajutati de specialistii firmei Aluroller.ro. Nu trebuie sa va invoiti de la serviciu, daca va fac programarea intr-o zi de lucru, ci puteti sa intampinati echipa si sa va bucurati de roadele muncii ei dupa ce totul va fi gata.

Este timpul sa va pregatiti casele sa fie la fel de sigure si confortabile ca hotelurile de cinci stele! Cu rulourile exterioare din aluminiu actionate prin intreruptor sau telecomanda te poti schimb linistit, fara sa iti fie fie teama ca esti vazut din strada sau din blocul de peste drum, de la etajele superioare. Profita de reducerea de 30%, de faptul ca masuratorile si consultanta sunt gratuite si specialistii magazinului asigura si montajul si reparatiile in cazul unor defectiuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *