Cumpara cel mai mare teren din Rasnov
Economic

Cumpara cel mai mare teren din Rasnov

Spread the love

Vrei sa iti intemeiezi o afecere? Crezi ca domeniul turistic are un potential destul de mare? Asa si este. Daca vrei sa ai o afacere de succes atunci trebuie sa investesti intr-un teren din Rasnov pe care sa iti construiesti o pensiune.

    Ce poti vedea in Rasnov?

Cetatea Rasnov

Este un ansamblu fortificat care este situat pe unul dintre dealurile care inconjoara orasul. Daca vei ajunge aici te vei putea bucura de o imagine cu totul unica. In acest loc vei putea descoperi istoria in forma sa cea mai pura.

Cetatea a fost ridicata la inceputul secolului XIII lea de catre cavalerii teutoni. In aceasta cetate s-au filmat atat filme romanesti cat si filme internationale.

Parcul Promenada SISSI

Este un parc extraordinar in care vei avea parte de cateva momente de relaxare. Acesta a fost construit in cinstea imparatesei Elisabeta a Austro-Ungariei.

Dino Parc

Pentru toti turistii care au copii Dino Park este cea mai interesanta atractie turistica. Aici vei gasi 47 de dinozauri in marimea lor naturala. Acestia se plimba pe o suprafata de 1.5 hectare. Pe langa fapul ca este un muzeu in aer liber, Dino Park este un parc de aventura in care te poti bucura de trasee printre copaci sau de tiroliene.

Pestera Rasnoavei

Este situata in Muntii Postavarul. Aceasta pestera are o lungime de 390 de metri si este incredibil de frumoasa. Trebuie sa ai curaj ca sa o poti parcurge deoarece este extrem de ingusta.  Daca suferi de claustrofobie atunci aceasta pestera nu este recomandata pentru tine.

Rasnov este locul excelent in care iti poti intemeia o mica afacere. Ai nevoie sa ajungi aici daca vrei sa te bucuri de o afacere de succes. O pensiune in aceasta zona este mai mult decat ai nevoie. Te asigur ca vei cunoaste succesul mai repede decat te astepti. Acceseaza acest site pentru a descoperi mai multe lucruri inedite despre Rasnov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *