Fără categorie

Ai nevoie de ochelari de vedere atat pentru aproape, cat si pentru distanta?

Spread the love

live_your_vision_hoyalux_id_main

Pentru ca schimba destul de mult fizionomia purtatorului si pentru ca sunt asociati cu eruditia, dar si cu un defect de vedere, ochelarii au fost dintodeauna subiect de discutie.

Da, stiu ca probabil iti detesti ochelarii de fiecare data cand intri din greseala cu ei sub dus, cand ii agati in vreo rochie in cabina de proba, sau cand trebuie sa-i scoti pentru a saruta pe cineva.

Stiu ca e greu sa privesti filme 3D cu doua perechi de ochelari si stiu cat de enervant poate sa fie cand te grabesti sa pleci undeva si nu-ti gasesti nicaieri ochelarii. Dar totusi, daca ai nevoie de ochelari de vedere, nu ezita sa-i porti, pentru ca, in timp, problemele de vedere se pot agrava.

Unele persoane amana purtarea ochelarilor pentru ca ii considera un semn al imbatranirii. Altele au impresia ca nu le sta bine cu niciun fel de rame. Ce-i drept, da, unele tipuri de lentile, precum cele bifocale, pot imbatrani purtatorul, dar in zilele noastre tehnologia a evoluat. Acum exista lentile de vedere si rame care pot satisface orice nevoi si gusturi.

Deci, daca ai fost complexat cand erai mic pentru ca ti se spunea la scoala „aragaz cu patru ochi”, nu-ti face griji, astazi vei fi cu siguranta multumit de aerul interesant pe care ti-l va oferi perechea de ochelari preferata. Trebuie doar sa-ti gasesti modelul de rame potrivit si sa-i porti cu placere.

Oricum, important este cum te simti tu si nu neaparat ce cred ceilalti. Daca ai nevoie de ochelari de vedere atat pentru aproape, cat si pentru distanta, probabil ca ai luat in vedere achizitionarea a doua perechi de ochelari de vedere sau a unei singure perechi cu lentile bifocale. Mai putin cunoscute sunt lentilele progresive.

Daca stiai deja de existenta lor, te felicit si permite-mi sa te conving ca cele din urma sunt cea mai buna alegere pentru tine.

Iata mai jos cateva motive:

2 perechi de ochelari de vedere

  • Trebuie sa iti schimbi mereu ochelarii, in functie de activitate.
  • Vederea intermediara nu este asigurata.

Lentilele Bifocale

  • Permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta si aproape
  • Sunt create cu doua zone de corectare a vederii, despartite de o linie distincta, orizontala, vizibila pe centrul lentilei.
  • Pot cauza probleme ca ceata, senzatia de valuri a imaginii

Lentilele progresive

  • Permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape
  • Lipsa liniei de despartire de pe lentila, contribuie la un aspect normal, modern, fara tendinte de imbatranire ale purtatorului.
  • Probleme ca ceata, senzatia de valuri a imaginii, cand se face tranzitia de la vederea pentru aproape si distanta, sau oboseala ochilor, dispar odata cu folosirea ochelarilor cu lentile progresive.

Recomandarea mea:

Lentilele Hoya iD care beneficiaza de design-uri si tehnologii de ultima generatie. Lentilele progresive Hoya iD sunt produse din materiale usoare, dar durabile si au fost finisate cu tratamente antireflex premium care previn aparitia zgarieturilor si face ca lentilele sa fie usor de intretinut.

Ai o gama de lentile adaptate nevoilor vizuale specifice: Hoyalux iD MyStyle V+, Hoyalux iD LifeStyle V+, Hoyalux iD WorkStyle V+.

Intreaba-ti medicul oftalmolog despre lentilele progresive Hoya si promotiile in curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *