Fără categorie

Agentul U.N.C.L.E – sPIoni, sUSpAns, AdrEnAlinA, sEXy Girl!

Spread the love

UPDATE: Si avem doi castigatori – Daniel Ionut Lupu si Marius Zdrentu. Astept pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com numarul lor de mobil pentru a le oferi detalii despre cum pot intra in posesia premiului. FELICITARI!

Am vazut Agentul de la UNCLE. Am atatea sa spun despre el ca nu stiu cum si cu ce sa incep. Sa vorbesc despre Roma, orasul de care m-am indragostit la prima vedere, locul unde se petrec 90% din cele mai importante scene din film?

Sa vorbesc despre SUPERMAN, alias HENRY CAVILL (Napoleon Solo in film) care joaca exemplar ? Sarmant, abil, carismatic, cu simtul umorului, elegant, te duce cu gandul la Roger Moore care te impusca in filmele „The Saint” cu zambetul pe buze?

Sa vorbesc despre ALICIA VIKANDER (Gaby), care vine cu acelasi sex-appeal salbatic ca-n filmul „Ucenic pentru Crima” ?

alicia-vikander04

O sa incerc sa vorbesc despre tot pentru ca U.N.C.L.E e un film TOTAL aplaudat la final de vizionare de o sala intreaga si motivele sunt mult mai numeroase decat cele enumerate anterior. Publicul feminim a venit, clar, pentru ARMIE HAMMER (Illya Kuryakin), salbatic, musculos, taciturn, inteligent, rece, distant iar publicul masculin pentru Victoria si pentru ELIZABETH DEBICKI (Victoria).

292783c71e9484805be2a8693034f041

 ➡ Despre film si contextul geopolitic in care este plasata actiunea

Nu intamplator am vorbit de FILMUL cu Roger Moore – The Saint. Practic avem acelasi context istoric – Razboiul Rece, unde spionajul si contraspionajul erau activitati la fel de frecvente precum este astazi vorbitul pe skype.

Napoleon Solo, agentul CIA-ului american si Illya Kuryakin, rivalul său din KGB, ajung sa faca echipa pentru a preveni un Razboi Mondial. Agentul de la U.N.C.L.E este un film regizat de Guy Ritchie şi inspirat din popularul serial difuzat în 1960.

Plasat la începutul anilor 60’, în plin Război Rece, Agentul de la U.N.C.L.E evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.

Pe lângă Henry Cavill şi Armie Hammer, din distribuţie mai fac parte Alicia Vikander („Anna Karenina”), Elizabeth Debicki („Marele Gatsby”), Jared Harris („Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”) şi Hugh Grant în rolul lui Waverly.

➡ Cel putin 3 motive sa alegi U.N.C.L.E

ROMA – Pentru mine e un motiv in sine si intrinsec. Si nu descoperi acea parte din ROMA deja cunoscuta din filmele cu tenta religioasa. Chiar daca apare in fundal Vaticanul si alte edificii te vei plimba pe stradute stramte, prin zone mai putin cunoscute dar farmecul orasului te va surprinde iremediabil.

Distributia – Deja am vorbit despre actori care stiu sa se pozitioneze si sa se completeze. Nu cred ca se putea gasi o formula mai compacta si mai bine asezata in scene. Chiar si duelul de replici dintre SUPERMAN si Pericol are savoare si umor.

Detaliile, moda si masinile – Filmul, dincolo de actiune, umor, suspans, adrenalina, sex-appeal te invata mai multe despre stil si eleganta decat orice emisiune de pe fashion tv. Parada de tinute barbatesti, aspectul eroinelor, moda acelor ani, masinile care defileaza prin diferite scene, totul a fost ales cu atentie si minutiozitate.

Si acum CONCURS!

UNCLE

11863457_954292171304481_570494179307054805_n

„Agentul de la U.N.C.L.E.” va avea premiera în România pe 21 august, în cinematografele din toată ţara, în IMAX şi 4DX si este distribuit de FREEMAN ENTERTAINMENT.

UNCLE

Si cateva imagini mostra pentru cinefili!

16 gânduri despre „Agentul U.N.C.L.E – sPIoni, sUSpAns, AdrEnAlinA, sEXy Girl!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *